Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankakakakaka12345

Zapalenie oka

Polecane posty

Gość hankakakakaka12345

Witam:) Pare dni temu bardzo bolalo mnie oko wiec poszlam do okulisty. Zbadal mnie i byl w szoku. Powiedzial ze nigdy nie widzial czegos takiego. Mianowicie zapalenie spojówki, zapalenie rogowki, plamka na rogowce i zacmienie rogowki. Przepisal mi leki. wizyte kontrolna mam za 5 dni. Powiedzial cos w rodzaju,ze jesli nie uda mi sie tego wyleczyc do wizyty kontrolnej,to powoli z roku na rok moge zaczac tracic wzrok. Wyszlam z gabinetu i zwyczajnie zaczelam plakac. Strasznie sie boje. Oko mam do tej pory czerwone,mimo ze juz mnie nie boli. Najbardziej niepokoi mnie to,ze te obiawy ktore mialam ostatnio, mialam juz kilka razy. Odnawiają się po prostu co miesiac-dwa. Strasznie sie boje,ze bede musiala miec operacje, o czym lekarz jednak nie wspomnial. Mial ktos moze podobny przypadek? czy to cos strasznie groznego?

Gość hankakakakaka12345
jeden żel na zapalenie spojówek,a drugi to krople kojące.

Gość fle fuj fe
tego sie nie operuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale głupoty piszasz. nawracające zapalenie rogówki, jakieś plamki i zmętnienia, to jest maskara i dobrze ci nie wróżę. wstaw fotkę tego oka, taką zrobioną na makro. przykro mi, ale po tym co piszesz to możesz oslepnąć i potem to jedynie przeszczep rogówki, ale to nie takie proste, musi byc martwy dawca, zgodność tkanowa i potem czekac czy się przyjmie. ale najpierw ślepota.... u lakarza bym była na twoim miejscu co tydzień p.s. jestem optometrystą