Gość Ssłoneczkooo Napisano Marzec 31, 2013 Hej po świtach mam zamiar zacząć dietę South beach słyszałam ze jest bardzo skutecza, potrzebuje zrzucic parę kilo,aby dobrze czuć się we własym ciele i ładnie się prezentować na wiosne, która daje mi ostatnio szanse aby zrzucic zimową oponkę :D Może znajdzie się kompanka ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khfx b Napisano Marzec 31, 2013 tak jest skuteczna ja scudlam na niej duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgocha.w Napisano Marzec 31, 2013 ja tez zzczynam we wtorek mam kilka kilo do spadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ssłoneczkoo Napisano Kwiecień 1, 2013 a ile schudłaś i po jakim czasie ? ja mam na pierwsze rezultaty 2-3 tygodnie ile w tym czasie można schudnąć ? Małgocha to zaczynamy od wtorku razem :) mam nadzieje ze waga bedzię nam lecieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfd kjfxc Napisano Kwiecień 1, 2013 sxhudkam w 6 rygosbi 14 jg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfd kjfxc Napisano Kwiecień 1, 2013 sorki mam cos z klawiatura w 6 tygodni 14 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pandara Napisano Kwiecień 2, 2013 pisyanowilam od dzis zaczac diete ktos jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach