Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 n1tro

problem z tr膮dzikiem

Polecane posty

Go艣膰 n1tro

Witam kupi艂em ostatnio AFRONIS ktory jest bardzo chwalony przez osoby z tr膮dzikiem. Jednak ja stosuje go 2 dni i widze pogorszenie tr膮dzik si臋 nasili艂 prosz臋 o pomoc, co mam zrobic w tej sytuacji odstawic ten lek ? czy zrobic przerw臋...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 n1tro
od艣wie偶am, prosz臋 o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekarz pierwszego kontaktu
偶eby pozby膰 si臋 tr膮dziku trzeba oczy艣ci膰 w膮trob臋, zmieni膰 diete, bo w innym wypadku tradzik bedzie wraca艂 zawsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂em to samo od lat
proste, pierwsze to odstaw nabia艂 i cukier, bia艂膮 m膮k臋, smaruj twarz pio艂unem a niebawem zobaczysz popraw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂em to samo od lat
woda z cytryna na czczo, ssanie oleju, mikstura s艂oneckiego, poczytaj o odkwaszaniu organizmu, o oczyszczaniu watroby metoda Huldy clark, micha艂a tombaka, machalowa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbokersyyy
natka, ale nie rozumiesz ze to jest tylko maskowanie zewnetrzne a przyczyna dalej pozostaje ?????? trzeba zadzia艂ac dieta na przyczyne powstawania bo jesli tego nie uczyni to tradzik bedzie wrca艂 zawsze po odstawieniu tych mazide艂. Na dodatek one bardzo zle wp艂ywaja na organizm cz艂owieka (masci) bo przechodza do krwiobiegu i rozchodza sie po ca艂ym organizmie, wyrzadajac wiele szk贸d !!!! dieta, oczyszczanie watroby, zio艂a a nie chemia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n1tro
teraz jad臋 na ALOESIE pije rano i wieczorem po kieliszku, dzi臋kuje za odpowiedzi, znacie mo偶e jeszcze jakie艣 sposoby na tr膮dzik i oczyszczanie organizmu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorowa :]
"woda z cytryna na czczo, ssanie oleju, mikstura s艂oneckiego, poczytaj o odkwaszaniu organizmu, o oczyszczaniu watroby metoda Huldy clark, micha艂a tombaka, machalowa..." a do tego poczytaj o odkwaszaniu organizmu :)

Udost臋pnij ten post

Ja polecam serum 'siarkowa moc' do stosowania punktowego .Mi bardzo pom贸g艂 ,chocia偶 musze przyznac ,偶e nie mam jakiego艣 strasznego problemu z tr膮dzikiem ,nie wiem w jakim stopniu jest on u Cb. w ka偶dym razie wypr贸buj ,nie jest drogi ok10 z艂 w rossmann-ie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drusilla
picie dro偶d偶y. picie pokrzywy, bratka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczlala
Wspomagaj膮c leczenie: pij du偶o wody,pokrzyw臋,bratek,bierz suplementy diety,witaminy,zmie艅 diet臋 na zdrowsz膮 (wi臋cej warzyw i owoc贸w,pokarm贸w pe艂noziarnistych,ryb, a za to mniej t艂uszczy,s艂odyczy,przypraw szczeg贸lnie ostrych).. Jednak to tylko wspomaga leczenie.NIE WYLECZY ALE OCZY艢CI ORGANIZM. Leczenie trzeba rozpocz膮膰 przede wszystkim od wybrania si臋 do dermatologa.Dermatolog zadecyduje jakie trzeba przeprowadzi膰 badania (czy to b臋dzie wymaz z krost czy sprawdzanie aktywno艣ci paso偶y贸w czy np w przypadku pa艅 badania hormon贸w) Kiedy lekarz b臋dzie zna艂 przyczyn臋 dok艂adnie b臋dzie m贸g艂 przygotowa膰 odpowiedni膮 kuracj臋 bior膮c pod uwag臋 przyczyn臋. I oczywi艣cie leki przepisane przez dermatologa maj膮 za zadanie wyrzuci膰 z nas ,,to co艣 '' wi臋c przez pierwsze tygodnie a nawet miesi膮ce (zale偶y od tego jak g艂臋boko w nas to siedzi) b臋dzie z nas to wy艂azi艂o a gdy ju偶 wyjdzie b臋dziemy mieli spok贸j , Je偶eli b臋dziemy odpowiednio o siebie dba膰! Wi臋c nie rzucamy po tygodniu leku, ale czekamy cierpliwie,bo to paskudztwo potrzebuje czasu , wiem co艣 o tym.POZDRAWIAM :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naprawde cie to cieszy?
kuczlala bzdury gadasz, tak jak wiekszosc dermatologow - jesli lek ma leczyc to leczy a nie powoduje pogorszenie. wysyp moze byc przy oczyszczaniu organizmu a nie przy packaniu g臋by ma艣ciami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naprawde cie to cieszy?
z drozdzami bym uwazala. bo one karmi膮 nam grzyby w jeitach a to grzybica jelit jest czesto przyczyna wielu chorob, takze skornych... i wymaz oraz w przypadku kobiet badania hormonalne to podstawa, i posiewy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczlala
Wysyp jest normalny poniewa偶 to wszystko musi jako艣 wyj艣膰 z naszego organizmu.Ja osobi艣cie nigdy nie u偶wa艂am tego ,,AFRONIS" nie mam poj臋cia czy to ma艣膰 czy lek doustny. Wzie艂am to za lek doustny ( przy ma艣ciach te偶 uwa偶am wysyp za nienaturalny).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam teraz wysyp skorny
afronis uzywalam jak mialam 13-15 lat pomagalo wtedy, pozniej juz nie ja chyba mam pasozyty bardzo mnie ,,wierci,, wiecie gdzie bylam u lekarza przepisal mi lek ktory sie stosuje raz potem za dwa tyg drugi raz wlasnie dzis na czczo wypilam sok z kapusty twarz posmaraowalam olejem arganowym i cwiczac wypocilam troche syfu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n1tro
re re re

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n1tro
juz nie wytrzymuje .... ****a przez jakis czas bylo lepiej i od nowa taki wysypany ze nie wiem czy zedrzec skore z twarzy czy lepiej j膮 spalic juz po prostu kur***y dostaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smaczka123
Jak nie pomo偶e to ja polecam epiduo :)

Udost臋pnij ten post

Skoro 偶adna dieta i smarowid艂a Ci nie pomagaj膮, to warto skusi膰 si臋 na jaki艣 zabieg? Warto p贸j艣膰 do jakiego艣 specjalisty i zasi臋gn膮膰 porady. Mo偶e jakie艣 peelingi albo oczyszczanie? Wiem, 偶e dr Brumer w swojej klinice takie rzeczy wykonuje, ale nie wiem sk膮d jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Radzik321
Epi to dobry lek ale bez wizyty u dermatologa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hannn2
ja polecam wyprobowac bardzo dobry duplement diety, o bardzo naturalnym lekkim skladzie i jestem pewna ze pomoze, mowie o tabletkach Derminax ktorym zaufalam - http://www.dermi-suple.pl/

Udost臋pnij ten post