Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwerka

Ten kraj jest chory - centra handlowe zakmniete, baseny tez

Polecane posty

Gość Qwerka

Gdzie normalni ludzie mają spedzac swiateczna niedziele. Przeciez nie kazdy marzy tylko o zarciu przy stole.

Gość dziewczyna z klasą...
Podzielam twoje zdanie.Nie rozumiem tych ludzi siedzących od rana do wieczora przy stole i obżerających się.To mają być święta???????Akurat mam wolny czas i pośmigałabym po centrach a tu dvpa blada:(trzeba kisić się w domu zamiast spędzić fajnie czas na shopingu :(

Gość haha macienasrane
Cholera,idiotki .

Gość katoliczka wierząca alleluja
Co za zyeby ,nie potraficie uszanować kościelnego święta.Taka tradycja by w rodzinnym gronie spędzić czas ,jedząc ciężko przygotowane potrawy a nie latać po sklepach.

Gość żałosne prowo
to same pizdy szpetne idźcie do tego centrum zapierdzielać... wiadomo, dzień wolny to sponsora by sobie gimgówno znalazło a tak lipa...smuteczek :)

Gość monserati cavalie
"ciężko przygotowane potrawy" Ty jesteś debilką ,po uja się mordowałaś z przygotowaniem żarcia ????? bo tradycja nakazuje żreć przez święta ??????Spadaj.

Gość fengshuimatahari
Zeszłe święta spędziłam w Japonii i tam wszystko działa normalnie,kina ,sklepy,wystawy a nie to co tu w polsce .Nic tylko żarcie od rana :(

Gość offerma banned.
to idx sama zapierdalac kretynko do tych centrów :o

Gość żałosne prowo
to nie jedzcie i tyle...ja pierdole!!! idźcie sobie pospacerować, pooglądać wystawy, jedźcie do znajomych...no i jak chcecie to SAME jaśnie "światowe" pracujcie w centrach, kinach i gastro...a tu na kafe to sami milionerzy do Japonii jeżdżący...kurde, żal pl

Gość Qwerka
Ale to nie są swieta panstwowe, tylko chrzescijanskie, czyli mniejszosc (40% Polaków) decyduje, jak czas ma spedzac wiekszosc

Gość święta.
Alleluja i do przodu !

Gość dla mnie jest to najlepsza
zauważ,że tam tez pracują ludzie,którzy może są wierzący i chcą swięta spędzić z rodziną. nikt ci nie każe siedzieć w kraju przez te 2 dni🖐️ wypierdalaj do japonii na shopping,o ile nie umiesz sobie we własnym zakresie zorganizować tego dnia.

Gość marysienka z opola
Debilki ,tradycja polska polega właśnie na wspólnym jedzeniu potraw wcześniej ,skrupulatnie przygotowanych.Dziś staram się odpoczywać i delektować się mazurkami ,serniuczkiem ,jajami,sałatkami itp.Właśnie przygotowuję obiadek -rosołek ,kotlety w sosie pieczarkowym,kluski ,kapusta w końcu jakoś trzeba odczuć że to święta .

Gość efefefefe2w
wiec mzoe sama otworz sklepiek i stoj w swieta za lada?? nie akzdemu sie amrzy praca w swieta by takie idiotki sie nie nudzily

Gość żałosne prowo
żyjecie w kraju katolickim to się dostosujcie...albo zwiedzajcie stacje benzynowe..

Gość zielony groszek bonduelle
no to zatrudnij sie w takim sklepie i zapierdalaj w swieta. Zobaczymy czy bedziesz spiewac tak samo jak inni beda spedzac czas z rodzina a ty na kasie czekajac na klienta

Gość fengshuimatahari
Dlaczego jesteście tacy złośliwi ?:-o Na wyjazd do Japonii zbierałam przez cały rok ,a wy wolicie wydać na święta 500 albo więcej złotych i żreć cały dzień ,a nawet dwa dni .Potem narzekacie .Miałam wyjechać w te święta do USA ale wizy nie dostałam na czas .Siedzę więc w Polsce i rzygać mi się chce jak patrzę ile forsy ,czasu i nerwów kosztują niektórych te święta.

Gość to ja się pytam czemu
Ja dziś jestem w pracy ???????? A markety są zamknięte ????Mam dyżur dziś i często w święta pracuję ,więc przestańcie już tak żałować tych ekspedientek .Mają w tygodniu wolne często .Sklepy i centra powinny być otwarte a katolicy niech mi nie narzucają sposobu spędzania świąt.

Gość żałosne prowo
też całodniowe wpierdzielanie za żałosne uważam...ale przecież odwiedza się znajomych, idzie do kościoła i rozmawia z rodziną, na co przy zabieganym trybie życia nie ma czasu...a przygotowania wcale dużo nie zajmuja...bo co to ugotować jajka, upiec sernik i żurek zrobić?? i jak ktoś jest głupi to krocie wydaje...ale sklepy i centra MAJA być zamknięte w TAKIE święto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dla mnie jest to najlepsza
zatknij ryja w telewizor albo weź kundla i idz pobiegać--szybko minie ci niedziela. albo jedz na wycieczke za miasto

Gość żałosne prowo
a jak się katolicki kraj nie podoba to polecam spakować się i do innego laickiego państwa wy-pier-dalać...Amen ;)

Gość to ja się pytam czemu
"żyjecie w kraju katolicim".Czas skończyć z tym narzucaniem i rządami katolików.

Gość slkfjkljf
ale ktos w tych centrach handlowych musiałby pracować :O zreszta nie ma to jak czas spedzony w centrum handlowym :O

Gość masdfghjklasdfgh
Ja dziś sprzątam ,maluję i odkurzam .Nie mam zamiaru siedzieć przed tv,czy z rodziną i gadać o bzdurach ,bo taki obyczaj.Wtygodniu nie mam czasu to dziś zrobiłam sobie kawkę i serniczek i robię porządki .

Gość zielony groszek bonduelle
to ze ty jestes w pracy nie znaczy ze kazdy musi. Proste prawda?

Gość fdffgfggg
ja w sumie tez bym gdzies wyszla... ale musze siedziec w domu, bo gdzie mam isc jak wszystko zamkniete? odkurze a potem poczytam cos sobie. jesc na pewno nie bede bo sie odchudzam.

Gość odpowiem na pomarańczowo
akurat siedzenie za stołem i obżeranie ma niewiele wspólnego z ideą Świąt, ale niestety wielu ludzi zza stołu nie wychodzi ;-( ja akurat nie świętuję, więc może skorzystałabym z jakiejś rozrywki, ale nie narzekam na zamknięte sklepy - wkońcu ludzie chcą mieć święta i spędzić czas z rodziną.

Gość sedlaczkowaa
Centra zamknięte a szkoda :-o Mój mąż dostał o 4-tej wezwanie i pojechał odśnieżać drogi ,bo nas zasypało .I takie mam święta :(

Gość Głupszej wypowiedzi dawno nie
czytałem. Inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi.Nie masz co z sobą zrobić??? Moja rada wez kij i po dupie się bij!