Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieDarujeCiTejNocy

6 dni po zapłodnieniu czy zagnieżdżeniu???

Polecane posty

Gość NieDarujeCiTejNocy

Naczytałam się różnych artykułów oraz opinii o tym po ilu dniach należy zrobić test i już nie wiem w co wierzyć a w co nie.Kochałam się z chłopakiem mniej wiece podczas owulacji.Od 18 dni mam podwyższoną temperaturę okresu dostałam jednak skąpego, jedna podpaska wystarczyła na cały dzień, odczuwam do tej pory bół piersi, miałam skurcze macicy i ten twardy brzuch ale boje się że wmawiam sobie skoro wczorajszy test był negatywny a w poniedziałek temperatura spadła mi na 1 dzień :(

Gość Bądź sobą
a już miesiaczka po tym stosunku była??

Gość NieDarujeCiTejNocy
Była właśnie tylko skąpa a zawsze lało się jak ze strumyczka jakiegoś heh :P nigdy nie miałam takiego bólu piersi, wręcz mogłabym je ściskać a teraz nie da się spać na brzuchu, do końca nie orientuje się w tej temperaturze, moja przed owulacyjna to 36,2-36,6 a teraz nie schodzi poniżej 36.9, niekiedy nawet 37.3 mierzona rano w pochwie, spadła w 1dzien tego okresu ale juz następnego dnia rano wysoka i tak przez calą miesiączke do teraz.Na necie pisze też takie głupoty że nie wiadomo w co wierzyć

Gość No to na bank
jesteś w ciąży. Możesz już się cieszyć :)

Gość Bądź sobą
kiedy robiłaś test?

Gość NieDarujeCiTejNocy
Test wykonany wczoraj wieczorem, ten strumieniowy.Kurde a dziś tak się źle czuje :( we wtorek chyba pójdę do ginekologa chociaż jak to wczesna ciąża to i tak tylko badanie krwi albo testy.A może to jakieś zaburzenia hormonalne od tego ten ból piersi, skurcze macicy, wysoka temperatura, tylko to podbrzusze takie napięte twarde a miałam robione USG miesiąc temu torbieli nie ma nic takiego, czysto. Nie chce się napalać ten test przystopował ten mój optymizm hehe :P

Gość Bądź sobą
ale wyszedl pozytywny??

Gość NieDarujeCiTejNocy
własnie negatywny :( a to już 17 dzien po stosunku

Gość NieDarujeCiTejNocy
I jeżeli faktycznie doszło by do zapłodnienia to najprawdopodobniej zagnieżdżenie datowałoby się na poniedziałek o ile to prawda co piszą o spadku temperatury który może właśnie być objawem bo wtedy spadła mi na 1 dzień aj chyba za bardzo chce :(