Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdfkjsdhfk57

Mąż mnie chce zostawic

Polecane posty

Gość sjdfkjsdhfk57

Witam wszystkim,weszlam tu bo juz niewiem co amm robic,maz sie spakowal i wyprowadzil i ma mnie gdzies nie chce ze mna byc tweirdzi ze nie chce mnie nawet widziec ale pipszemy codziennie ze soba,dziwimnie jego zachwoanie poniewaz przy kazdej klotni to zawsze on za mna biegal abteraz nagle ma mnie gdzies,czy mam sobie dac spokoj czy teraz to ja mam za nim latac???

Gość Szopen
żona nie jest na całe życie

Gość smiesznieeeeeeeeeeeeeeeeee
i bardzo dobrze zrobill po huj sie z nim klocilas sama jeste sobie winna

Gość sjdfkjsdhfk57
Ales smieszny,tomalzenstwotrwa jak narazie nie cale dwa lata

Gość sjdfkjsdhfk57
nie no co za durne komentarze,jakmacie tak pisac to nie odpowiadajcie wcale "po co sie znim klocila" Ale madre,nawetr na to nie odpowiadam

Nic nie trwa wiecznie, a malzenstwo w szczegolnosci. Kiedy brakuje w domu spokoju, nie ma zrozumienia, to i milosc ulatuje w kosmos. Takie zycie...

Gość sjdfkjsdhfk57
Widze ze niestety nikt mi nie doradzi :-(

Gość sjdfkjsdhfk57
Ale tu nawetnie o to chodzi,a z reszta ...

2 lata i już się kłócicie? Ja z moim mężem jesteśmy 6 lat po ślubie , mieszkamy razem od 7 i jeszcze nigdy w życiu się z nim nie pokłóciłam.... Bardzo Go kocham i nigdy nie chciałabym ,aby moje słowa go zabolały lub uraziły... Kobieto musiałaś mu nieźle dać popalić....zastanów się nad tym jak Go traktujesz....może nim poniewierasz jak śmieciem więc nic dziwnego że ma dosyć....Lepiej jest być samemu niż żyć z kimś kto Cię za każdym razem poniża i krytykuje ..

Gość smiesznieeeeeeeeeeeeeeeeee
a co było inaczej ?????z byle powodów awanturowałaś się, co noc głowa bolała a teraz na kolanach padaj i pros o przebaczenie męża żeby wrócił to może wróci

Powinnaś robić wszystko tak, aby Twój facet czuł się przy Tobie wyjątkowo, zauważać każdy drobny gest który dla Ciebie robi i odwzajemniać to jakoś. Wszyscy potrzebujemy czuć się potrzebni... Może skoro to On zawsze za Tobą biegał , stwierdził że tak naprawdę to tylko jemu zależy na tym związku a Tobie już nie... Tak więc jeśli Ci naprawdę na nim zależy to teraz Ty mu to pokaż... Porozmawiajcie ze sobą... ... a o co w ogóle są te kłótnie???

Gość sjdfkjsdhfk57
No tu macie racje,zawsze to on wszystko robil,wchodzil mi do dupy,traktowal mnie jak ksiezniczka i wlasnie dlatego mialam go gdzies,a teraz sie role zmienily,a nie mam jak z nim pogadac bo on nie chce ze mna rozmawiac,najpierw mowil ze potrzebuje czasu ale to jest dla mnie bardzo dziwne ze on nagle czasu potrzebuje skoro zawsze przy kazdej klotni jak tylko pacem skinelam zaraz przylatywal a tu nagle ma mnie gdzies,ale pisac to by pisal ze mna calymi dniami teraz bo tlumaczy ze tak mu lepiej .... nie rozumiem jego zachwoania troche pisac moze ale widziec mnie nie chce????

Gość sjdfkjsdhfk57
???

Nie chce Cie widziec, bo juz spisal Cie na straty. Pewnie niebawem dowiesz sie, ze ma inna kobiete. Ma do tego pelne prawo, skoro Ty balas dla Niego okropna.