Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaa218

jaka dieta najlepsza ?

Polecane posty

Gość monikaaaaa218

bardzo chciałabym schudnąc, mam zamiar rozpocząć po świętach, zaczne ćwiczenia, ale jaka dieta ? podzielcie się swoimi opiniami, prosze ;)

Gość viki022
W moim przypadku najlepsza jest dieta MŻ, od jutra zaczynam znowu, bo zrobiłam sobie przerwę na święta, jeszcze się waham czy nie zastosowac innej, ale na kopenhaskiej i dukanie źle się czułam. Ile chcesz zrzucić?

Gość monikaaaaa218
chciałabym zrzucić jakieś 15 kg :)

Gość monikaaaaa218
myślalam nad zumbą, myśle że to dobry pomysł :)

Gość za grzechy trzeba placic
poczytaj ksiazke ewy dambrowskiej uleczyc ciało zywieniem jedzac warzywa leczy sie ciało

Gość ewkaa36ipół
to mi przypomną jak sama chciałam się dowiedzieć jak schudnąć... pierwsze były oczywiście tabletki... faktycznie zadziałały z 84 kg schudłam do 65kg co przy 166 cm wzrostu było sporo. Okazało się jednak że ma to skutki uboczne.... pół roku się leczyłam by dojść do siebie... Potem dieta kawowa.... teraz wiem że ta dieta jest dla samobójców... mało nie zeszłam z tego świata.. dukana też, tutaj znów u lekarza się skończyło... to mnie nauczyło ostrożności, stałam się bardziej rozważna... i kurcze... chciałabym powiedzieć wybierz tę dietę i to ci pomoże... jednak nie mogę, bo przebiłam jeszcze kilka diet już mniej drakońskich i zawsze się wracało do starej wagi i przyzwyczajeń.. no włośnie to jest klucz, nawyki. gwałtowna zmiana w żywieniu często rodzi bunt, we mnie również... nieco trzy miesiace temu zaczęłam szukać literatury, dowiedziałam się o wodzie, roli błonnika, mechanizmach obronnych ciała, o tym co najlepiej jeść, i mogę długo mówić ale ponieważ nie jestem za tabletkami czy dietami innymi cudami, mogę taką opinie wystawić powiem tyle tu ci pomogą http://on.fb.me/10fytcu mi pomogli zrzucić 15 kg w 3 miesiące, wiem sporo lub mało to zależy... co ważniejsze opierają się na badaniach i doświadczeniu, a co za tym idzie dają wsparcie terapeuty i opierają się główne na ćwiczeniach które mają fizjologiczne uzasadnienie. kurka jak to powiedzieć prościej? "ryba sałata woda" plus krótkie i intensywne ćwiczenia trzy razy w tygodniu pod okiem specjalistów.

Gość *anisia
jak dla mnie dieta powinna być dopasowana do osoby najlepiej opłacało by sie pójśc do siławni p.konrada gacy dobieraja ci diete treningi mierzą cie co miesiąc koszt ok.300

Gość gość
Może przejrzyj sobie pudełka na wygodnadieta.pl i ich zestawy, mają różne. Ja zamawiam dietę bezglutenową i bardzo fajnie się po takim jedzeniu czuję, więcej energii, mniej problemów z trawieniem...Taki pełny pięcio posiłkowy zestaw to nie jest duży koszt wbrew pozorom, szczególnie że akurat pod mój adres dowożą darmowo.

Gość dagmarka0099
ja się zdecydowałam na catering pudełkowych https://fitandeat.pl/ i dla mnie to jest najlepsza dieta :) serio! nie musze się martwić tym całym gotowaniem, zastanawiam się jak skomponowaniem posiłków itp. No i kilogramy lecą w dół:)

Gość lillen

Wystarczy liczyć kalorie, zacząć więcej się ruszać i zadbać o odpowiednią suplementacje. Oczywiście nie oczekujmy efektów od razu - na to niestety potrzeba czasu. Co do suplementów to zerknij na elitesportfood.pl . Kupowałem od nich kilka razy i mogę pochwalić. Zarówno wybór jak i ceny.