Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość blueberry pancake

OC-35 a tycie. Zmieniac?

Polecane posty

Gość blueberry pancake

Hej kobitki :) Od 3 miesiecy biore OC-35. Biore je ne cere i wlosy... Bo juz byly w tak tragicznym stanie ze myslalam, ze sie zaplacze ;( Pomimo wieku (31 lat) moja twarz wygladala po prostu fatalnie! Teraz? Oprocz przebarwien i dziurek (mimo ze nie wyciskalam bo to byly te niewyciskalne prychole... cysty takie) problemu juz NIE MAM! :) Z czego sie OGROMNIE ciesze ! :) wlosy tez wypadaja mniej.. a wypadla mi chyba z 1/3 :( No ale efekty uboczne nastepujace: -sucha skora -brak libido - i... WAGA!!! na +2 kg, pomimo ze intensywnie cwicze SILOWO, jem zdrowo itd. Mam brzuch jak w 3 miesiacu ciazy :( pije ziolka moczopedne zeby pozbyc sie nadmiaru wodu (mniszek, pokrzywa itd), plus wode- wszystkiego ok 2-3 litry dziennie, i w sumie cos daje ale malo... Teraz bede sie konsultowac z innym ginekologiem, bo jednak chcialabym zmienic tabletki na takie bo ktorych TYC nie bede, i teskni mi sie za moim libido ;) Z tego co czytalam to te wszystkie antyandrogenne zasadniczo wiele sie od siebie nie roznia, czy tak? Aha, hormony mialam badane i wyszly w normie. Jednakze moj ginekolog zdecydowal sie mi dac OC-35 bo powiedzial ze jest jeszcze cos takiego jak dihydrotestosteron bla bla bla nie znam sie, i ze te tabsy na pewno mi pomoga. Pomoc, pomogly. Ale czuje sie jak gruba swinia. Myslicie ze inny Cyprodiol czy Cyprest czy cos tam, pomoze? Dzieki i mam nadzieje ze macie wesola wielkanoc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować