Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyro2

On mnie nie dotyka!!!

Polecane posty

Gość ladyro2

A powaznie..... Czy to mozliwe zeby facet ktory jest zainteresowany kobieta, bedac z nia jeszcze na stopie kolezenskiej ale spotykajac sie z nia czesto, umawiajac sie na spotkania we dwoje nie prawi komplementow, nie szuka kontaktu fizycznego? Do tej pory moje doswiadczenia byly zupelnie inne. Co moze byc przyczyna ze nie robi tego kroku? Wydaje sie porzadnym facetem, troszczy sie o mnie, mamy duzo wspolnego. Moze odpowiadam mu z charakteru, a z wygladu jestem dla niego tylko okej, czyli na tyle zeby sie zainteresowac i akceptowac ale bez fajerwerkow? Jak sie spotyka z osoba na ktorej widok szybciej bije serce to przeciez az chce sie jej dotknac czy objac?

Gość mister germany*
a moze uwaza Ciebie za bostwo? Ja byle taki sam... :-)

Gość prawiki są tutej
może jest nieśmiały.

pewnie jest małomowny taki jak ja, niesmialy, nigdy nie mial dziewczyny albo prawik

Gość o Hela Twoje ciało mnie
a moze wcale nie dązy do związku, tylko spotyka sie z Tobą na stopie koleżeńskiej/przyjacielskiej?

Gość ladyro2
żart mam kuta staregog

Gość oj nie wiem czy mogę
mnie tak samo traktował przyjaciel, przychodził i przychodził, patrzył na usta, w dekolt, wiec po ponad roku się w nim zakochałam, bo wyobrażałam sobie niewiadomo co (choć miałam podstawy). Jak podjęłam temat okazało się, że nic do mnie nie czuje, ze "kocha mnie jak siostre". Ja się odkochałam, a on po kolejnych 4 latach wyznał mi miłosć :-D masz jakąs teorię na to reserved :-D dla mnie to było niepojęte

Gość oj nie wiem czy mogę
mnie tak samo traktował przyjaciel, przychodził i przychodził, patrzył na usta, w dekolt, wiec po ponad roku się w nim zakochałam, bo wyobrażałam sobie niewiadomo co (choć miałam podstawy). Jak podjęłam temat okazało się, że nic do mnie nie czuje, ze "kocha mnie jak siostre". Ja się odkochałam, a on po kolejnych 4 latach wyznał mi miłosć :-D masz jakąs teorię na to reserved :-D dla mnie to było niepojęte

"masz jakąs teorię na to reserved " nein, zapytałem tylko z ciekawości :)