Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiem co zrobic

Czy w sytuacjii..

Polecane posty

Gość Niewiem co zrobic

Zdradziłam swojego chlopaka z innym lecz bardzo tego zaluje powiedzialam mu o tym po długim czasie..po przemyśleniu sprawy nie zostawił mnie i wymaga ode mnie bym byla z nim i go kochała.ja tez go kocham ale jak sobie pomyśle co zrobilam..to bylo strasznie glupie i zrobilam to na spontana.poprostu jakos nie moge tego zapomniec i jak czuje ze jest juz dobrze to przypominam sobie to co zrobilam..moze powinnam go zostawić by sobie ułożył zycie z lepsza dziewczyna.szczerze mowiac nie mam dla siebie szacunku ze wzgledu na to co zrobilam..jak myślicie co powinnam zrobic?doradzicie mi prosze

Gość moje sumienie
widzisz ja tez mam tę sama sytuację napisz mi swojego emaila pogadamy bez forum pasuje

Gość moje sumienie
wielką chęcią z tobą pogadam bo wiem co czujesz, ja tez czuje się podle i nie mam z kim pogadać a widzę ze tak samo podchodzisz do tematu wiec napisz czekam...

Gość Niewiem co robic
Moge tylko na gg pisac 45285946 napisz to porozmawiamy

Gość moje sumienie
jestem w tej samej sytuacji co ty , nie potrafię sobie wybaczyć on wie i wybaczył a ja gryzie tak mocno ze.......;( sama nie wiem co robić tak mocno to boli choć to ja jestem katem