Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leooonardo

Wiecie, ze 3/4 nastolatków w UK nie wierzy w Boga?

Polecane posty

Gość aghr
czy już naprawdę nie umiecie czytać ze zrozumieniem? alium nie jest katoliczką! myślicie że nie ma innych wyznań i religii w Polsce? :D

Allium pierwsza na czele wierzacych w Boga, a dzieci lyzka drewniana napierdalala, bo ksiazki jej z regalu zdejmowaly :D :D

Gość allium jest protestantka
w polsce to tylko 30 milionów ludzi jest katolikami a reszta to odmiency protestanci zielonoswitkowcy zydzi jechowici( jechowicie nie sa chzescijanami ) muwia to w swoich publikacjach marjawici około 1 milion jest prawosławnych

jak można odrzucić kogoś kogo się nie zna ? o kim nic sie nie wie ? Oczywiście ,ze można ale czy bedize to wtedy świadomy wybór - świadoma decyzja ?

Bo jest sie troszke madrzejszym, niz starsze pokolenie, ktore wierzy w to, co Kosciol mowi. Nie da sie wierzyc w Boga nie akceptujac Kosciola. Allium ten Twoj bog to tylko kolejny bozek. Jak te wszystkie, w ktore wierzono i o ktorych juz nikt nie pamieta. Do ktorych juz sie nikt nie modli :D

nie da sie wierzyć w ?Boga nie akceptując Kościoła- a którego kościoła jeśli łaska ?:)

Gość allium jaka ty glupia
allium stara a glupia baba wierzy w klechy.

Gość aghr
"w polsce to tylko 30 milionów ludzi jest katolikami a reszta to odmiency" to ja dzięki Bogu jestem odmieńcem :)

Gość max86
Mam nadzieje ze wezmą sie za tych muzułmanów , bo jak tak dalej pójdzie to nas wszystkich powybijaja , ten ich koran to jakaś masakra . A co do wiary w Boga to osobiście nigdy nie wierzyłem ze jest cos nadprzyrodzone które nami rządzi , po kilku książkach stwierdzam ze miałem racje , a po drugie jest tyle religii ze niby skąd mamy byc pewni ze ta nasza to prawdziwa . Niestety ateista za naszych czasów jest traktowany za tego najgorszego i dlatego ludzie szczerze nie powiedzą w co wierzą .