Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123 jeden dwa trzy

26 lat i samotna. Pogodziłam się z tym a wy?

Polecane posty

Gość 123 jeden dwa trzy

Nie wszyscy musza byc w zwiazku. Zajęlam sie sobą i wlasna dzialalnoscią.

Gość dołektotalny
Ja 28 lat i prawie sie pogodzilam ;) mam nadzieje, ze zaden facet juz tego nie zburzy.

Gość ja mam 25 lat i tez pogodzona
wole zyc sama niz z debilem, chamem, arogantem, niewiernym oszustem czy leniem

Gość malinka2777
27 lat już dawno się pogodziłam

Gość ślę głos (w tej spr) z Boliwii
'26 lat i samotna. Pogodziłam się z tym a wy?' x a ja nie. No nie mogę !!! Normalnie, nie mogę pogodzić się z tym, że masz 26 lat i jesteś samotna. Noszszszzzzzz kurna!! Fuck. Fack. Feck. Fick.

Gość 5658u67iku
"ja mam 25 lat i tez pogodzona wole zyc sama niz z debilem, chamem, arogantem, niewiernym oszustem czy leniem" Skoro w takich facetach gustujesz i takich wybierasz to twój problem bo jest wielu porządnych, pracowitych, inteligentnych, dobrze wychowanych, wiernych mężczyzn ale i tak takich nie wybierasz skoro już tak uogólniasz i wsadzasz wszystkich do jednego wora.

5658u67iku - co za wymowka "bo takich wybierasz" glupie wasze zalosne tlumaczenie. Ja nigdy faceta nie mialam. Never. Jedyne osly co do mnie startowaly to byly aroganty, cynicy, chamy, prostaki, niewychowane chlopaczki i wieczne koguciki imprezowe szukajacy na jedna noc. Takie gowno mnie nie interesuje. Wielu jest porzadnych? Taaa, tylko ciekawe gdzie, w malzenstwach? Moje kolezanki maja podobnych zlamasow i tkwia w takich zwiazkach bo przymykaja oczy na wiele oraz licza ze sie zmienia ze ich same zmienia. Marzenie glupca. Szkoda stresow na takich facetow. Ja nigdy tego rzekomo "porzadnego" nie poznalam. Never. Wg mnie takich nie ma, kazdy facet to dran, ktory potrafi mydlic oczka i dobrze grac na uczuciach, manipulanci sami.

Gość domi domi domi domi
Ja mam 27 lat a facet z którym byłam 4 lata to kłamliwy, chamski, egoistyczny skurwi** myślal że się nie dowiem że podrywa inne typiary za moimi plecami żałosny debil Kopnęłam go w dupę i niech wypierd*** na księżyć I też wolę być sama !!

Gość vdcvc
ja mam 25 lat i tez bede sam. i niech zadna menda nie probuje tego zmienic

Gość ddfsfasf
28 lat ale nie ma mowy o żadnym pogodzeniu się bo ja patrzę z optymizmem w przyszłość. Wierzę, że znajdę swoją drugą połówkę. W moich stronach dużo dziewczyn które są w tym wieku co ja a nawet starsze ode mnie są nadal samotne także nie jest mi specjalnie przykro, że jestem singlem. Nie jestem bowiem wyjątkiem.

ja nie wierze w meska wiernosc, to nie lezy w ich naturze, zaklamani sa do szpiku kosci

Gość ddfsfasf
Też miałam nie jednego kandydata ale byli to sami niewartościowi chłopcy. Gdybym tylko zdecydowała się na związek z którymś z nich to bym wyszła na tym gorzej niż będąc samą.

Gość domi domi domi domi
jak znalazłam dowody na wyszukiwanie innehc kobiet w internecie oczywiscie z tego samego miasta co on, to powiedział ze to nie prawda i że jestem chora psychicznie i ze mam go przeprosić

Gość Andrzej86
Tez mam 26 lat i jestem samotny choć nie pasuje do opisu mężczyzn, którzy Was ranili. Jak narazie staram się myśleć, że kiedyś w końcu poznam którąś z Was. Może jakieś rady gdzie znaleść kobietę swego życia?

Gość domi domi domi domi
ja nie wiem co ci poradzić bo sama nie wiem jak znaleźć porządnego meżczyzne, może najlepiej nie szukać i poczekać ać on/ona cię znajdzie...

Gość pijąca poranną kawę
Każdy h*j zdradza no chyba że okropnie brzydki i/lub wierny katolik. Ja po 30tce,rozwódka.

Gość lata płyną
Nie ma wiernych i porządnych mężczyzn, o wyjątkach nie ma co mówić Jakies wyjątki , moze jeden na milion Za to bywaja mężczyźni JESZCZE wierni i porządni , do czasu Lata płyną, i ci wierni zmieniaja się w niewiernych i krzywdzących I Kobiety wybieraja zawsze porządnych, wiernych , dobrych .....tyle że potem okazuje się że oni zmieniają się w zdrajców i krzywdzicieli, stają się obłudnymi oszustami , zdradzają , czasem dyskretnie I Nie ma porządnych i wiernych mężczyzn, nawet jak są tacy chwilowo, to tylko chwilowo, a potem przestaną być wiernymi mężami, z zasady, wszyscy mężczyźni tak robią I Nie warto wiązać się z mężczyznami i liczyć na trwałość związku I Po co się wiązać uczuciowo z mężczyzną , gdy wiadomo że po paru latach w najlepszym wypadku, i tak się rozleci lub przejdzie w stam chronicznego cierpienia? I Nie warto

Gość kolek 339
a ja mam 40 i nigdy niemialem baby , to znaczy poruchac poruchalem , ale jak widze znajomych , ktorych zonki sie puszczaja , to nie wiem zcy warto zmieniac ten stan rzeczy