Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezradna2013

Brak okresu nie wiem co robić...

Polecane posty

mój problem polega na tym, że spóźnia mi się okres już trzy dni a z pochwy mam silne takie białe upławy dosyć gęste. Nie sądzę żeby mogła być to ciąża gdyż się zabezpieczamy tabletki i prezerwatywy, no ale na wszelki wypadek zrobiłam też test ciążowy i wyszedł negatywnie, ale mimo to okresu wciąż nie mam;/ Macie może jakiś pomysł czym to może być spowodowane??

Skoro bierzesz tabletki,to z tego co wiemraz moze nie wystapic krwawienie z odstawienia. Ktory dzis masz dzien przerwy?

Gość do de facto
nie przejmuj sie mi sie okres spóźniał gdy miałam stres, gdy miałam jakis wyjazd i chciałąm żeby koniecznie sie nie spóźnił, z przemęczenia itp. Piłam wtedy melisse ponieważ czytałam że służy do wywoływania okresu i 1-2 dni i przychodził

Gość arz
Czasem pogoda czy zwykły wyjazd może opóźnić okres, cykl cyklowi nierówny. Test negatywny, więc nie ma obaw. Odpoczywaj, cisza, spokój, koc, herbatka...

mam dziś trzeci dzień od odstawienia tabletek i nic, wyjazdem nie spowodowane na pewno bo nigdzie sie nie wybieram, a okres zawsze miałam równy dopiero teraz mi się spóźnia i zaczynam już panikować. ale z tą melisą spróbuje może to coś pomoże..

Gość charaker?
Z tabletkami jest tak że nawet wcale może być krwawienia lub tylko plamienie w przerwie a nie oznacza to ciąży. Jeśli nic się nie pojawi zrób test zanim zaczniesz kolejne opakowanie.

Gość Przy stosowaniu tabletek
można nie mieć okresu w danym miesiącu. Zdarza się tak. Poza tym dopiero 3 dzień od odstawienia tabletek masz. Okres nie zawsze przychodzi tego samego dnia.