Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceeę

Kto z was ma buty Ecco? Warto kupić czy to badziewie?

Polecane posty

Gość ceeę

Chodzi mi o buty na codzien, po pracy, bardziej sportowe. Wszystkie 'najki' nadają sie do smieci po roku

Gość Wartoooooo
Kupić , echo buty mam od lat i jestem super zadowolona !

Gość Zuzanna Amelia & 1
Bardzo dobre buty.

Gość adjdjoq
szkoda, ze wygladają jak buciory dla emerytów, design okropny, w deichmanie mają ładniejsze

Gość mqqqqa
bardzo wygodne, mocne i dobre ale faktycznie wygląd to porażka dobrze ktos napisal jak dla emeryta:D

Rewelacyjne buty. To moja ulubiona marka. Mam już siódmą parę. Są bardzo trwałe i wygodne. Chodzę w nich latami. A co do wzornictwa to są bardzo nierówni. Mają jednocześnie bardzo fajne, nowoczesne modele, jak i takie nadające się dla mojej babci. Jednak zawsze można znaleźć coś fajnego.

Gość ścierwo dla naiwnych
kupiłam ecco śniegowce , wiekszego gówna w życiu nie miałam na nogach ,PRZEOHYDNY ZAPACH KLEJU , sztywne podeszwy, twarde wręcz nieruchome , ala szczudła rozmiarówka jak dla idiotów nosze 39 a w ecco wyszło 36 zamawiałam przez nata było to problemem , pierwsze wrażenie po otwarciu paczki PODRÓBKI choć były oryginalne nie kupuj czegoś co zostało stworzone z myślą o naiwnych klientach ja juz nie dam nabrać się na wszechobecną reklamą badziewia

Gość mqqqqa
ścierwo ,może ty podróby kupilas? bo oryginalne nawet w ciemno można rozmiar dobrać przez internet.Mam 38 i zawsze jest 38 i leżą idealnie.

Gość ścierwo dla naiwnych
przecież pisze że były oryginalne , odesłałam to gówno i nigdy więcej

Ja z rozmiarówką nigdy nie miałam problemu, a kupiłam już wiele butów tej marki. Mój facet też w nich chodzi. Rozmiar zawsze był odpowiedni. Myślę, że buty powinno się mierzyć w sklepie, a dopiero później kupować w necie, jeżeli jest taniej. Każdy ma inne upodobania. Ostatnio szukałam wygodnych butów z goretexem. Mierzyłam buty paru bardzo dobrych marek i zawsze coś mi nie pasowało - twarda podeszwa, twarda pięta, coś uwierało. W e. znalazłam super buty- wygodne, ładne i już się sprawdziły w trudnych warunkach.