Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mono pollo

Dlaczego faceci uprawiają seks bez uczuć ?

Polecane posty

Gość mono pollo

potrafią ruchac sie z byle kim, byle jak, byle gdzie

Gość bo z takich co czekają na
odpowiednią kobietę to się naśmiewacie, że tyle lat i prawiczek

Gość mamusia z Australii
żeby prostytutki miały źródło utrzymania :p, :P, :P

Gość panna anna llllll
taka jest rola samca w naturze- zapłodnienie jak największej ilości samic

Gość matka Natura to qrwa
dlaczego nikt mi nie powoiedział ze wiaze sie z samcem a nie mezczyzną? 😭

Gość gdyby kobiety nie wyśmiewały
za bycie prawiczkiem to faceci nie gonili by tak na pierwszy raz na łep na szyje i nikt by się tego stanu nie wstydził.

Dlatego, ze sa pozbawieni wyzszych uczuc. Dla nich bzykanie tyle znaczy, co oddanie moczu w publecznej toalecie. Oni musza to robic, bo by im nabial porozrywalo. cha cha cha

bo kobiety są teraz puszczalskie a facet porzadny nie bedzie wiązał sie z wycieruchem a skoro wieszosc to wycieruchy to po co byc porzadnym?

Gość przecież dla kobiet lepszy
taki pukacz niż prawiczek więc co się dziwisz autorko?

Gość csmnca
a ja szukam prawiczka ale nigdzie takich nie ma i wcale sie z nich nie naśmiewam, odrzuca mnie jednak od tych co zaliczają po kolei każda

Na tym forum jest z 20 prawiczków, to dlaczego piszesz, że nie ma. Sam mam w realu kolegę prawiczka też, więc jest nas całkiem sporo.

Jest wiele modeli świadomości, ty żyjesz w takim - zakochanie, "miłość", związek (a nawet ślub) = seks, a ktoś inny po prosty żyje w innym modelu. Zrozum inne to wtedy nie będziesz się pytać dlaczego.

Gość jakie filozoficzne podejście
podobało mi się urbanie w słowa " jest wiele modelów świadomości " ładnie napisał ktoś A właśnie że wszyscy wiedzą że jest wiele modelów a najważniejsze to co mówi psychologia że większość kobiet wiąże sex +uczucie a większość mężczyzn umie rozdzielić sex i uczucie .... i tyle cała zagadka rozwiazana .......... oprócz tego sprawa hormonów męskich , żeńskich , fizjologia człowieka ..... Kobiety zazwyczaj wytrzymają bez seksu dłużej a mężczyzna musi sobie że tak powiem brzydko spuścić ... i tyle filozofii ....:)

Gość ddddddddddddss
Faceci niczym nie roznią sie od zwierząt. To nas odróznia od nich, ze mamy mózg i powinnismy kontrolowac swoje popędy. Ktos kto tlumaczy ruchanie sie z kim popadnie naturą, hormonami jest dla mnie gównem. Zwykly robal ktory ma sperme zamiast mozgu

Gość matacz .,.,.,
i z tej przyczyny nie wolno odmawiac facetowi sexu i trzeba go urozmaicać , inaczej pójdzie do innej samicy .

Gość matacz .,.,.,
a ty tam powyzej masz sieczke zamiast mózgu , jak doa ciebie sentencja wirnosci i duma ze facet ma byc w sexualnosci tylko i wyłacznie tój to znaczy , z e musisz sie leczyć i ze mamusia miała tak samo zryty łeb jak ty .

Gość matacz .,.,.,
czym sie rozni kobieta od suki , albo samicy ....? wilu powie muzgiem i tym ze kobieta wybiera i racjonalizuje sex , a co robi suka i samica ? to samo ! bez muzgu jest i tez nie da byle komu tylko wybranemu , wiec niczym sie nie ruznicie od zwierząt w dodatku jestescie pasozytami !! w znacznej wiekszosci , nie wszystkie by mnie tu nie zjedzono .

Co za prymityw może posunąć się do takiej generalizacji?! "Dlaczego faceci uprawiają seks bez uczuć ?" A kobiety już nie. U mnie w pracy jest dziewczyna, o której mój znajomy powiedział: "Miała w sobie tyle kutasów, co most grunwaldzki nitów". Kiedy zakładacie temat nie dopuszczajcie się takiej generalizacji i bazujcie na pewnych źródłach informacji, bo tylko się kompromitujecie...

Gość viki022
Ja też uprawiam seks bez uczuć, a jestem kobietą. Mam swoje potrzeby,a to że sie z kimś prześpie nie musi oznaczać,że zaraz będziemy razem.

Gość matacz .,.,.,
same nie jestescie w stanie zaistniec , potrzebujecie opiekuna , opiekunki , w szelkiej mozliwej formie , jak nie osobowo to instytucjonalnie , musicie na kims wisieć , a wszystko w imie ze wam sie nalezy - nic za darmo jednak , dajesz dostajesz , nie dajesz , nie dostajesz i tyczy sie to wszystkiego ! nie tylko sexu

Gość lamota numero 5
do autorki, kobiety mają tak samo, tylko one zawsze oczekują za to kasy.

Gość matacz .,.,.,
bycie razem a uczucia to nie to samo , wiec o czym piszesz ?

Gość prawda szczera
prawda jest taka że są kobiety o charekterze kurwy i są meżczyżni którzy kurew potrzebują ale i są kobiety porządne i mężczyżni w miarę porządni też bywają

Gość porządny mężczyzna też ma
swoje potrzeby ale gdy pójdzie do prostytutki to tylko w ostateczności

Normalny mężczyzna jest w stanie się pohamować i nie iść do jakiejś prostytutki nawet za kase byle tylko wsadzić -.- to żałosne

To nas odróznia od nich, ze mamy mózg i powinnismy kontrolowac swoje popędy. Ktos kto tlumaczy ruchanie sie z kim popadnie naturą, hormonami jest dla mnie gównem. Zwykly robal ktory ma sperme zamiast mozgu A dla mnie "człowiek" który wzbrania się od używania przyjemności i niszczenia swojego libido jest gównem i ma coś z głową. Jest to niewyleczalne i grozi zostaniem potencjalnym fanatycznym wyznawcą religijnym.

Gość fdgdfgd
kobiety chcą dobrego kochanka to facet jest zobowiązany uprawiać seks bez uczuć bo inaczej albo dalej byłby prawiczkiem ale miał mało partnerek= mało doświadczenia = małe umiejętności potencjalnie

Gość fdbgvfdgrtgtrer
Krwawy Edward Normalny mężczyzna jest w stanie się pohamować i nie iść do jakiejś prostytutki nawet za kase byle tylko wsadzić -.- to żałosne 0 A podobno normalny Mężczyzna nie jest prawikiem więc zdecydujcie się na coś