Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KJH67777VVV

TO KONIEC!!COS STRASZNEGO SIE STALO!!MAM NIEWAZNY DOWOD OSOBISTY 2 LATA JUZ!!

Polecane posty

Gość KJH67777VVV

co robic.. chodzilam z niewaznym dowodem osobistym teraz w banku mi zwrocili uwage ze mam niewazny dowod jak konto chciaqlam nowe zalozyc,.,. PODOBNO ZAPLACE KARE 5 TYSIECY ZA NIEWAZNY DOWOD ..:( ZALAMKA. MIESZKAM NA WSI I PANIE W URZEDZIE GMINY MNIE ZABIJA ZE TYLE MIALAM NIEWAZNY..BOJE SIE AZ ISC DO URZEDU TERAZ I O NOWY PROSIC..

Gość kikiki.
żadnej kary nie zapłacisz, spokojnie. Po prostu jak najszybciej złóż wniosek o nowy dowód. Mój mąż tez miał sporo "przedawniony".

Gość xjzxnjnczxj
Idź do urzędu i wymień. Zrób zdjecie i wypelnij wniosek. Wymiana dowodu jest bezpłatana. Kary Ci nie wlepią. Po co ta panika?! Ludzie, to lubią sobie stwarzac problemy!

Gość KJH67777VVV
WLEPIA MI KARE BO MAM KREDYT STUDENCKI I ZAWSZE WPLACAM NA KONTO IM KASE ALE PODOBNO ONI MAJA TO W WYKAZIE ZE MAM NIEWAZNY DOWOD I MOGA MI WLEPIC KARE ZE NIE INFORMOWALAM ICH O TYM ZE BEDE MIEC NOWY DOWOD I JESTEM JUZ NIEWIARYGODNA DLA BANKU...ALE SPLACAM REGULARNIE RATY I NIC NA RAZIE SIE NIE CZEPIALI PRZEZ TE 2 LATA..ALE BOJE SIE ZE SIE COS DOCZEPIA CZY JAK BEDE MIEC NOWY DOWOD TO MUSZE ISC DO BANKU I PODAC IM ZE ZMIENILAM DOWOD I MA INNY NUMER ? PODOBNO TAK..:(

Gość bardzo ok szczuple wym
zesrają się iu stul te paluchy na klawiaturze ja mialkam 1,5 roku niewazny i gówno się stało!

Gość prawictwo pospolite191
ja mam nieważny od 6 la t .

Gość ja od sierpnia ub.roku
teraz wymieniłam, nikt sie nie czepiał

Gość OKIJUYYT
zglos ze ci ukradli razem i po bolu..

Gość ja mialam 3lata niewazny
bo zmienilam miejsce zameldowania i nie mialam jak wymienic dopiero niedawno co wymienilam i nikt sie nie czepial

Gość ALE BAJER!
Debilizm kwitnie aż milo! Młoda osoba i taka zacofana.Faktycznie to prawda głupich ci u nas dostatek!

Gość 5 tysiecy kary jest
ale co ona powie w gminie jak spytaja czemu ma niewazny

Gość wiśnióweczka
ja też miałam nieważny, jakoś z głowy mi wyszło... przypomniałam sobie przy okazji ważnej okoliczności prawnej... wymieniłam i o żadnej karze nie było mowy. Wymień jak najszybciej, powiedz, że nie wiedziałaś, przeoczyłaś... myślę, że skoro na bieżąco wszystko regulujesz to nikt się nie będzie czepiał. Jak już będziesz miała dowód to zgłosisz nowe dane i już.

Gość stylish29
tak jest ze za niewazny dowod grozi kara do 5.000zl. zazwyczaj jednak "winowajca" tej kary nie placi. powiedz w gminie ze skladasz wniosek o dowod bo stary stracil waznosc. jak zapytaja dlaczego tak dlugo to odpowiesz ze wyszlo ci z glowy i tyle- po co panikujesz.

Gość zakrzycza ja i rzuca na nia
no ona panikuje bo kredyt splaca przeciez w banku i ma niewazne dane i musi isc do banku i poinformowac o zmkianie danych bo inaczej beda jaja

Gość kfkf88ggkkf
kara jest jak byk w ustawie

Gość NIE ZNACIE SIE TUTAJ NA TYM
POLICJA CIE ZLAPIE TO BEKNIESZ

Gość lopo
w gminie nic ci nie zrobią, ludzie mają wiele lat nieważny dowód. wiem, bo tam pracuję;) co do banku to nie wiem jakie poniesiesz konsekwensje

Gość blablabla ....
zdaje się że faktycznie jest taka kara ale jeszcze nie słyszałam żeby ją komuś naliczono, ja wymieniałam dowód po upływie ważności i nikt mi słowa nie powiedział

Gość zabija cie w y=
niestety BANK CIE NIE OPIEPRZA JESZCZE BO WPLATY ROBISZ ALE BANK CI TO PODWOJNIE WYNAGRODZI..BOJ SIE.. A W GMINIE RZADKO SA PRZYPADKI BY KTOS TYLE LAT NIEWAZNY DOWOD MIAL

Gość zabija cie w y=
BLBLBLAAAA ALE TY MIALAS CHWILE NIEWAZNY MOZE A ONA MA AZ 2 LATA JA PIERDZIELE JAK ONA ZYJE BEZ DOWODU WAZNEGO I JAK PRACUJE..TO SZOK..

Gość skad sie biora tepaki?
Zmienily sie przepisy, mozesz zaplacic kare, ale to nie jest oblig. Idz jak najszybciej. Tutaj predzej mozesz miec problem, niz w banku. W banku zmienisz dane, jak bedziesz miala nowy dowod.

Gość zabija cie w y=
ALE MUSZE POWIADAMIAC BANK JAK JUZ KONCZE SPLACAC KREDYT?? JAK TO JEST?

Gość zpalacisz kare 5 tysiec
to jak ty pity wypelniasz soto dowod masz niewazny tyle? bez jaj.. jak to mozliwe?? nie pracujesz??

Gość gabi yela
same głupy tu siedzą :D

Gość ojuyyyy
massakra

Gość gość
Mogłaś zamówić sobie z offshoreidcardscom!Nie musiałabyś wysłuchiwać zapracowanych pań urzędniczek.A dowód ma tak super jakość,że nikt nie zorientowałby się że to wersja kolekcjonerska.

Gość gość
Zgadzam się z moim poprzednikiem bo też mam dowód z offshoreidcardscom. Jakość 10/10.