Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiczkaaaaa

seks uklad

Polecane posty

Gość kasiczkaaaaa

Rok temu poznałam na siłowni trenera. Spotkałam go później na imprezie, podszedł i bawiliśmy się razem. Na następny dzień się spotkaliśmy i w sumie, krótka rozmowa i PRAWIE skończyło się na seksie. Czułam do niego mega pociąg. Nie chciałam związku i otwarcie mu to komunikowałam, on zresztą też nie był raczej poważnym związkiem zainteresowany. Spotykaliśmy się przez ponad rok, około 2 czy 3 razy w miesiącu oczywiście tylko na seks. Zaczęlo mnie to denerwować, bo rozumiem, że bez zobowiązań, bez angażowania się, ale zaczęlo mi to przeszkadzać, że nigdzie nie wyjdziemy razem, że nic mi o sobie nie mówi, że nie usiądziemy nie porozmawiamy o czymkolwiek tylko od progu rzucamy się na siebie. Nasze rozmowy były jedynie na temat seksu. Do tego do spotkań zawsze dochodziło gdy on miał czas i kiedy on się odezwał. Pomyślałam, ze przecież ja nic o tym człowieku nie wiem, ze znam tylko jego imie i miejsce pracy. Nie wiem jak ma na nazwisko, czy ma rodzeństwo i kim tak na prawde jest - po ponad roku znajomości. Nie wiem czemu dopiero teraz, ale zaczęłam się źle z tym czuć. Ostatnio jak zadzwonił wygarnęłam mu wszystko, że nie chce się już spotykać, że seks seksem ale nalezy mi się odrobina szacunku a on mnie nie szanuje, ze nic o nim nie wiem, ze ma mnie za idiotke, ze ta relacja niszczy moje poczucie wlasnej wartosci i koniec tego. Teraz zastanawiam się czy nie przesadziłam z tymi wyrzutami... Byl ktos w takim seks ukladzie? Jak wtedy wasze relacje, spotkania wygladaly? Czysty seks i nic więcej?

Gość dddddaf
chyba sie nie nadajesz do takiego ukladu, seks uklad to sam seks jak sama nazwa mowi. co myslisz ze facet bedzie rozmawial z toba, chodzil na kolacyjki i kupowal kwiatki? to by musial robic jak by byl w zwiazku a on jest tylko w ukladzie...

Gość magraa9
ja bylam w takim 'friends with benefits' nooo to wygladalo calkiem inaczej, seks przede wszystkim ale i rozmowy, jakies wyjscia kino, impreza ale bez spiny na luzie na miesicie wygladalismy jak kumple, calkiem spoko. zero gadki o uczuciach ale duzo o sobie wiedzielismy, no a wybacz nic dzwnego, ze sie zle czulas skoro nawet nie wiesz jak on ma na nazwisko. tak to sobie nie wyobrazam

Gość mistrzuniooooo
o kur... psychopatka

Gość zanetkaa93
Ja jestem w takim układzie, tylko u mnie trochę inaczej to wygląda znamy się od bardzo dawna, w sumie mamy to samo towarzystwo. Od jakegoś czasu spotykamy się na seks... Oczywiscie jesli on zadzwoni to sieumawiamy i jest super jak dla mnie :) Nie chcemy zwiazku i jest tak dobrze... Nic wiecej tylko seks, oczywiscie tutaj takze inne wyjscia tez wchodza w gre ale nie sam na sam, tylko z naszymi wspolnymi znajomymi :)

Gość kasiczkaaaaa
Ja nie oczekuje kwiatów, kolacji, tego żeby się przede mną otwierał i opowiadał mi szczególy ze swojego życia. Chodzi mi o zwykła rozmowe, cokolwiek.

Gość grzesio2312
wam to tylko seks w tych łbach i pierdoły typu opowiedz jak u ciebei.... a co cie to obchodzi? zajmij się sobą, widocznie facet nie ma ochoty z tobą rozmawiać i też nie będzie się umawaił z tobą ciągle na seks - za to się płaci jak tyle chcesz. Gosciu pewnie stara się o dziecko, może jest bezpłodny? nie wiem.....

Kasiu, ja sam byłem w takim układzie i tez na początku się nie angażowałem. Wszystko zmienia się z upływem czasu, moja FWB po prostu spotykała się ze mną regularnie, co tydzień i nie ma bata, po jakimś czasie facet zawsze się otworzy, przyzwyczai do Ciebie. Musisz się starać w łóżku, to zobaczy Ciebie jako kobietę. Uwierz, sam bym tak zrobił, gdyby mi na kimś zależało :)

Gość Stary Poznański Luj
Moim zdaniem dziewczyno jeden bzyk w seks układzie jest możliwy, drugi trzeba się zastanowić, a trzeci.... to już więź emocjonalna. Facet może w seks ukladzie bzykać i trzy panienki na raz, bo w większym stopniu oddziela emocje od mechanicznego seksu. Kobiety zdecydowanie szybciej budują emocjonalną więź z facet, któremu daje pobzykać. Taka jest wasza konstrukcja. Dlaczego Kościół zabiega o czystość i seks tylko po ślubie i dla prokreacji, a kobieta to gówne źródło grzechu? Bo kiedyś jeden z teologów zdał sobie sprawę, że za seks buduje więzi emocjonane, a nową szparką tymbardziej, niszcząc dotychczasowa więźi i związki. Glęboko w duszy czujesz się jego kobietą, a dla niega nadal jesteś seks szparką. Sam kiedys brałem udział w seks ukladzie z kobietą starszą od siebie. Seks z nią był boski, al nagle zerwała ze mną kontakty, jednocześnie zaczęła rwać innych gachów. tara dupa zakochala się w młodszym facecie, a potem probowała zatrzymac uczucie, i zagłuszyć je innymi facetami.