Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła__mama

becikowe

Polecane posty

Gość przyszła__mama

Mam takie pytanko, bo docierają do mnie sprzeczne informacje, czy żeby dostać becikowe muszę być pod opieką lekarza z nfz czy lekarz prywatny wystarczy w zupełności? Słyszałam już różne wersje i przyznaję, że zgłupiałam;/Byłam na pierwszej wizycie w przychodni właśnie ze względu na to becikowe, docelowo chciałabym chodzić do ginekologa prywatnie, do takiego który pracuje w szpitalu na oddziale(mam już upatrzoną Panią doktor). Przyznam, że ten z nfz wywarł na mnie okropne wrażenie, absolutnie niedelikatny, wizyta nie trwała nawet 10minut, nie zmierzył mi ciśnienia, nie przeprowadził żadnego wywiadu, na moją sugestię żeby mi wypisał skierowanie na toksoplazmozę gdyż posiadam koty odparł,że teraz to nie jest potrzebne(7 tc), mogę sobie zrobić dopiero po 11tc, bo wtedy można podać antybiotyk. Oczywiście żadnego usg nie miałam, mam iść sobie zrobić prywatnie ale tak jak w przypadku toksoplazmozy, dopiero po 11tc bo teraz nie ma po co...Nie uśmiecha mi się chodzić do 2 lekarzy jednocześnie, tylko po to żeby mieć świstek do tego becikowego

Gość dzień świstaka
ta... najważniejsze dla idiotów są swistki

Gość przyszła__mama
jak nie masz nic ciekawego do napisania to zamilcz proszę

Gość -0090-0
kobieto nie ma znaczenia czy chodzisz prywatnie czy na nfz!!!

Gość przyszła__mama
dzięki za odpowiedź:)

Gość jjjjjjaaaaaaaaammmmm
moze byc nawet od poloznej

Gość dzień świstaka
nie zamierzam... to bardzo cenna uwaga na przyszłość zrozumiesz ja jak dorosniesz

Gość nie ważne jaki lekarz
tylko musisz mieć chociaż 3 wizyty.

Gość co wam da ten 1000
Że już w ciąży o nim myślisz???? Mnie 3 razy tyle kosztowały wizyty w ciąży...i nawet 1000 na wózek nie starczyło...a niektórzy o tym becikowy a o wygtanej na loterii:-) ;-) :-P :-D O:-)