Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nusia_chcaca_dzidziusia

ORGAMETRIL a CIAZA ?

Polecane posty

Witam. Lekarz przepisal mi orgametril ze wzgledu na torbiel macicy. Mam go brac od 12 dnia cyklu przez 14 dni 2x1 tabletce. Chce jeszcze dodac, ze staramy sie z mezem o dziecko drugi cykl i wlasnie teraz w tym drugim cyklu mam brac Orgametril. Doszly mnie rozne sluchy, ze on blokuje owulacje , mimo ze tego na ulotce nie wyczytalam. Zas inni mowia , ze NIE blokuje on owulacji, wiec sama juz nie wiem. Ma moze ktos jakies dosw. / inform. na temat tego leku ? Pozdrawiam

?

ja bralam ten lek na wywolanie okresu, ktory mi sie z niewiadomych przyczyn zatrzymal, jednak lekarz odradzils taranie sie o dzieckow cyklu, w ktorym przyjmowalam ten lek. Kazal poczekac na "naturalny" okres. Dwa cykle po cyklu z orgametrilem zaszlam w ciaze.

Vi , ale to nie zaszlas w ciaze biorac Orgametril ? Mnie wlasnie interesuje bardzo , czy mozna zajsc w ciaze zazywajac go , bo slyszalam , ze on hamuje owulacje. Pozdrawiam

prosze Was dziewczyny o odpowiedzi. Pozdrawiam

???

Gość Lolitkaa
Halo dziewczyny piszcie tez chcialabym wiedziec! pozdrawiam

Gość hshjsjs
Lepiej poczekac 3 cykle po,bo te 3 jajeczka sa juz w obiegu i lepiej aby orgametril na nie nie oddzialywal,ja zaszlam w marcu a orgametril bralam w grudniu i z dzieckiem wszystko ok,ale sie troche balam

Nie zaszlam w ciaze przy cyklu z orgametrilem, bo lekarz wrecz mi odradzal w tym czasie starania.

Gość Landryna1234
Cześć wszystkim, ja biorę Orgametril od miesiąca, został mi przepisany na usunięcie torbiela.. Początki były straszne mega wahania nastroju, depresja = reasumując jeden wielki ryk i żal do całego świata.w poniedziałek zakończyłam kurację tym lekiem i teraz oczekuję na @ by sprawdzić czy torbiel się wchłonęła.. mija 3 dzień i @ a okresu brak, mam mega stresa gdyż szykujemy się do inseminacji i boję się, że znów będę musiała czekać kolejny miesiąc smutas.gif Powiedzcie mi proszę ile czekałyście na @ po odstawieniu orgametrilu? czy którejś z Was pomógł w zajście w ciąże. Pozdrawiam