Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaladna

co się dzieje z moim mężem...

Polecane posty

Gość onaladna

Nie ma na nic ochoty... Ani na sex, gdzieś wyjść to zapomnij a jak już idziemy to z wielką łaską...tylko komputer, INTERNET, jedzenie i spanie. On ma 32 lata...

Gość Decyzja należy do Ciebie
Skąd ja to znam? Niektórym facetom we łbach się poprzewracało.Mój mąż ma 31 lat i jest tak samo.Złożyłam pozew o rozród 😠 Nie da się tak żyć,po pracy zajmuję się domem a on ma wszystko w dupie!

Gość hemanos
Jak można nie mieć ochoty na seks z własną, fajną, żonką? Jakiś wypad na spacer, wieczorkiem winko przy świecach, igraszki, miło spędzony czas, przecież to coś wspaniałego.

Gość trendiMax
to kobietom się poprzewracało w główkach, chcą żyć jak księżniczki i jak panny w czasie związku , oby tylko się wyrwać z łańcucha i na zakupy ciuchowe wyskoczyć albo na kawę z kumpelami , wraca pod wieczór i się chwali zobacz Misiu jakie buty kupiłam , popatrz jakie śliczne kozaczki i torebkę czerwoną i bluzeczki dwie , a jak nasza dzidzia, nie płakała ? to wiesz Misiaczku, teraz pójdę poszaleć na dyskotrzaski a Ty Misiu przypilnuj naszą malusię , Hej, będę nad ranem .

Gość onaladna
Ją kocham mojego męża...ale już przegina. Jak dziadek się zachowuje. poradzcie mi co mam zrobic?

Gość onaladna
Hemanos uwierzy mi że można...

Gość trendiMax
oczywiście, to jest bardzo dobry pomysł ROZWÓD ponieważ masz w domu domatora , a gdy facet pójdzie w pizzdu na całą noc to oczywiście też ROZWÓD bo z laskami się pieprzył

Gość Decyzja należy do Ciebie
W mężu żona powinna mieć oparcie,żeby doradził, pomógł w domu,a nie tylko komputer.Nigdzie nie wychodzę sama, kocham mojego męża ale co to za życie.On kocha komputer, nie mnie, więc nie ma sensu tkwić w tym związku.

Gość a ja ma to samo
tylko gierki i konsola :O

Gość polkkkkka
jak mnie wkurza jak ludzie piszą sex - jakie to prostackie