Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hickary.

Jedno male pytanie do mam dziewczynek 6-8 miesiecznych

Polecane posty

Gość jugo
ja nie kupowałam. na chłodniejsze dni miałam kombinezon z zakrytymi nóżkami. na cieplejsze zakładałam ciepłe skarpetki, żeby nóżka mogła pracować.

Gość b.e.a.t.a
Ja tez nie kupowalam. Dostalam kilka par butow dla corki w prezencie - wszystkie leza nieuzywane. Jakos nie widze sensu wkladac buty dziecku, ktore jeszcze nie chodzi.

Gość a po co ci.....
buty dla takiego małego dziecka - ciepłe skarpety, ewentualnie tekstylne, miękkie, ozdobne buciki i tyle.

ja kupiłąm takie szaszki botki za kostkę. Dosyć miekkie. Teraz jest kilka stopni ponad zero i noga tyko w skarpecie???

Gość cradlee
Hickary- moja corka nosila takie buty od 5 miesiaca. W domu jako kapcie, idealne, bo sciagac skarpety nauczyla sie w bodajze 3 miesiacu zycia:) A podeszwa skorzana, wiec przy okazji antyposlizgowe. Do wozka, jak juz bylo cieplej i prawdziwa wiosna, bo stopa nie marzla juz, a latem sie nie przegrzewala. No i wedlug opinii lekarzy idealne buty, zeby wzmacniac stope od poczatku (nie wiem, czy to prawda, co lekarz to opinia, ale dla mnie takie buty-kapcie byly idealne- nadal sa, bo mozna je kupic w roznych rozmiarach. http://www.amazon.de/Krabbelschuhe-Amelie-von-HEBA-Germany-Gr%C3%B6%C3%9Fe/dp/B002O47X0K/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1364842615&sr=8-3 Nie wiem, jak sie takie obuwie po polsku nazywa.

też mam te paputki dla swojej małej. ale zabiera sie za chodzenie i trzeba będzie na wiosnę kupić takie z usztywnioną zapiętką. ale póki co są naprawdę ok. mięciutkie i ładne.

Gość cradlee
Miarka, moja smigala do jesieni (miala wtedy juz 14-15 miesiecy), chodzila stabilnie zawsze, nie miala prloblemow z pieta. Potem przerzucilismy sie na trzewiki Lurchi (dziecieca seria butow z salamandra- wiem ze drogie, ale planujemy jeszcze jedno dziecko kiedys :D ) i sniegowce chyba z h&M i cieple Emu do wozka. Ogolnie mamy sporo butow dla niej (dostalismy wiekszosc) tylko, ze ona ma swoje ulubione i wlasnie te Lurchi i paputki moglaby nosic na zmiane non stop :)