Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankimontka

Problem z karmieniem :(

Polecane posty

Gość ankimontka

Moj synek byl na piersi, jest dzieckiem alergicznym, nie umie pic z butelki, nawet mojego pokarmu nie chail z butli, staralam sie goprzestawic na mm. Ma skaze bialkowa, ja juz prawie nie mam mleka. Jogurtow etc nie moge mu dawac. Ma 7.5 miesiaca, co robic?

Gość ankimontka
Tzn jakich? Dwalam tt, canpol, avent. Zadna nie spasowala. Smoczek ciaga.

Gość ankimontka
Czyli kaszke mu robic? jak mam mu dawac mm to tylko bebilon pepti. Nie powinien jeszcze pic samego mleka?

zrób tak jak ja:) Dałam butelke mężowi po kąpieli, a ja wyszłam na długi spacer. Mała sie trochę buntowała ale jak sie wypłakala i z zgłodniała to zjadła

Gość yttttttttuytu
to zacznij częściej przystawiać to będziesz miała mleko.

tt ma chyba tylko natural, nie wiem bo w sumie dorwałam jedną, wcześniej miałam z aventa tą złotą, i nie miał problemu by się przestawić. Jak chcesz to możesz jeszcze wydać kasę na tą butelkę co ma smoczek w kształcie piersi. Kiedyś na necie widziałam.

Gość ankimontka
Przystawiam czesto, tylko maly woli tez wcinac co innego, a ja mleko szybko trace, zwlaszcza ze jestem na diecie bezglutenowej i bezmlecznej. A mleko pic powinien...

Gość yttttttttuytu
podpytaj specjalistów od laktacji, tu na forum dostaniesz poradę typu "jak się wyryczy i zgłodnieje to weźmie butelkę" :/

Gość do autorkii
mozesz kupic rozne kaszki bezmleczne i dodac do nich mm ktore mozesz dawac dziecku jakby je nie chcialo jest to zawsze mozesz je wymieszac z owocami ktore lubi poza tym mozesz dawac rozne inne kasze np jaglana, jeczmienna, grysik