Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarek4324

czy 30 lat to za późno na pierwszy związek?

Polecane posty

Gość czarek4324

tak się niestety ułożyło, a właściwie nie ułożyło...

Gość dziewczynnnna 26 lat
podobno nigdy nie jest za późno

Gość Sterylna :)
Zależy jeszcze na kogo trafisz. Ale na miłość nigdy za późno nie jest.

Gość michalikas
co ty. rubik do 35 był prawiczkiem zakompleksionym a teraz ma piękną kobietę modelkęi drugie dziecko w drodzie :D

Gość kaliber
Znam wiele osób które poznały swoją połówkę kilka lat po 30stce, zawsze można sobie życie ułożyć.

Gość oluśka29i5
nie jest za późno

Gość wawawawawawahuytuy
witaj w klubue

Gość kula pelna roztwor
zależy.jesli jestes roztyły nie myjesz sie nie wychodzisz z domu pierdzisz i walisz konia przy kopmie to marne.

Gość pod nim ja
nie szukaj a znajdziesz, badz nastawiony pozytywnie:)

Gość taksemysle.....
marta jaka ty jestes ordynarna

Gość sam_krzyk
mam 31 lat u mnie organ nie używany zanikł, nie ma , sikam od lat na siedząco , p.s. chudy jestem jak gwóźdź

Gość czarek4324
powiedzcie mi taka rzecz - na co patrza dziewczyny poznając faceta, zakochując się w wieku powiedzmy 18 lat , a na co w wieku 30? te same czy inne kryteria ? bo szczerze to chciałbym jeszcze przezyc takie niewinne prawdziwe uczucie bez zagladania na rachunek bankowy czy to mozliwe?

Gość maybee baby
rubika porownujecie do szaraka ?? no halo :D

Gość Sterylna :)
Jestem prawie Twoją rówieśnicą (rok starsza). Nie chcę Cię oszukiwać, więc od razu powiem, że niestety w tym wieku zerkanie w portfel jest nieuniknione :( Kobiety w Twoim wieku szukają już kogoś na poważnie, a nie do niewinnego randkowania bez zobowiązań. Na co patrzę gdy poznaję potencjalnego partnera? Samodzielność - nie chodzi o super auto, willę z basenem czy zarabianie kokosów, tylko o niezależność, samowystarczalność. Pomieszkiwanie kątem u rodziców może nie przekreśla faceta w moich oczach, ale jego szanse maleją. Odpowiedzialność - rozsądne planowanie, zarówno życiowych posunięć (inwestycje, kariera), jak i drobniejszych codziennych planów. Stan zdrowia, kondycja fizyczna, stopień zadbania - wygląd pod względem cech wrodzonych (rysy twarzy, wzrost itd.) nie ma dla mnie większego znaczenia, jeżeli facet jest zadbany. Wiedza, inteligencja, doświadczenie życiowe oraz światopogląd, kultura osobista. Jak poznam kogoś, kto wpadnie mi w oko, to podświadomie obserwuję go pod kątem powyższych kryteriów. Chyba wszystko ;)

Gość Uzupełnię Sterylną
A 18-stki szukają sponsora,więc będąc w tym wieku nie znajdziesz tego, czego szukasz.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
A 18-stki szukają sponsora,więc będąc w tym wieku nie znajdziesz tego, czego szukasz.>>raczej 30 szuka sponsora co sama poniekąd przyznałaś. nastolatkowie w większości żyją beztrosko wiec kierują sie tym czym się powinni kierowac. im bliżej dorosłości tym wiecej nieporadnych kobiet szuka opiekuno- sponsora.

a sorry pomylilem uzupelnei sterylna ze sterylna :D

Gość olimpiczka
sterylna napisała prawdę, kobieta po 30 szuka ojca dzieci i faceta, który utrzyma dom, tak generalnie bo nie chodzi o to, że szuka sponsora dla swoich potrzeb ale faceta, który da jej poczucie bezpieczeństwa, chodzi więc głównie o zaradność

Gość Uzupełnię Sterylną
Zgodze się tylko w części. Nastolatki szukają prawdziwej miłości, ALE tylko w swoim przedziale wiekowym. Jak się taka panna ogląda za 30-latkiem to raczej nie chodzi o zauroczenie. Wystarczy zresztą spojrzeć na takie pary: zazwyczaj facet jest dziany, a laseczka ma dolary w oczach ;) A kobiety trzydziestki nie szukają sponsora tylko partnera. Zwykle bowiem same sobą reprezentują to o czym pisze Sterylna. To akurat z moich obserwacji, dodam męskich. Nie jestem baba :D

Gość koleżanka po fachu
po 30 miłość u kobiety rośnie wprost proporcjonalnie do poczucia bezpieczeństwa, które daje jej facet, nie ma się co oburzać, naturalne role i kolej rzeczy tylko faceci o tym zapomnieli, pełno dziś nieudaczników, co na dom nie potrafia zarobić

Gość koleżanka po fachu
cd i oczekują od kobiety, że zarobi na dom, urodzi dzieci i kuźwa jeszcze będzie miała etat w domu typu prasowanie, sprzątanie, gotowanie a on jaśnie pan będzie pierdział z pilotem w ręku

Nastolatki szukają prawdziwej miłości, ALE tylko w swoim przedziale wiekowym. Jak się taka panna ogląda za 30-latkiem to raczej nie chodzi o zauroczenie.>>>oczywiście masz rację. wydaje mi się że sponsoring zaczyna się pózniej i taka 25 latka z dolarami w oczach szuka 50 latka :D

Nie jestem baba >>A to już rozumiem dlaczego się zgadzamy bo to coś podejrzane było :D

Gość Hania wwwww
Mój wuja ma około 50 lat i co 4 lata ma nową koleżanke. Poznaje je w remizie strażackiej która jest blisko jego miejscowości. co chwilę ma nową Panią w wieku 50 lat :) Te jego koleżanki są mnie więcej w jego wieku. Odpowiadając na pytanie. 30 lat to najwyższa pora na zaczęcie jakiegoś związku. Jednak nic na siłę.

Gość gość
nie jest za pozno