Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umcyk cyk cyk bum!!

Śpiewaj razem ze mną!!!

Polecane posty

Gość woilllaba
siadła pszczółka na jabłoni i zaśpiewała tak czemuś ty mi moja mila zawiązała ten świat jam ci świata nie wiązała zawiązał ci go ksiądz jam cię tylko pokochała tys mnie nie musiał wziąć jam sie ładnie ubierała i zestroiła się a tyś myślał że jo ładna i to uwiodło cię

Widać to ci widać, która panna daje bo jej lewa noga od prawej odstaje

Gość Hamidar
Dała bym ci dała kudłatego ciała ,aleś ty paskudny oberwałbyś kudły

Czy chciałaby pani Japońca? Japońca, Japońca ach nie.. Japoniec judoka mi wsadzi do oka, japońca Japońca ach nie. Czy chciałaby pani Polaka? Polaka Polaka, ach nie. Polaki to wsiaki, w kieszeniach drobniaki Polaka Polaka ach nie. ale się upaliłam:D mam w gardle pustyni ę

Nikogo mi nie żal, Tylko Mikołaja, Odcedzał makaron, Poparzył se... brzuch.

Nie będę się żenił, Aż mi sto lat minie, Aż mi się fujara W obwarzanek zwinie.

Gość kaziulkowy
spiewać to se każdy moze jeden lepiej drugi gorzej :D

Gość etewer
:D :D :D

Gość Hamidar
granica ,granica na granicy kopiec ,na kopcu dziewczyna ,na dziewczynie chłopiec

Gość woilllaba
on zimny on zimny ona gorąca on nie chce on nie chce ona go trąca i jedną rączkę na niego kładzie rusz że się rusz że się ty stary dziadzie

Tańcuje teściowa, tańcuje a juści, co se tupnie nogą, to se bąka puści

Gość olokpo
- księżyc świeci -co,wilk leci ? -uważaj drwa! - co dwa ?

Piosnki, moje piosnki duszę wy radujcie, jak wam się nie widzą w dupę mnie całujcie :D

Gość Hamidar
Jeden lubi schaby ,drugi lubi mostek a jo lubie ..... bo tam ni ma kostek

Gość zagadka ?? ;-)
Haha ale sie usmialam ;D dobry topik !!!

Gość Umcyk cyk cyk bum!!
Cy namon kupiłem Dużo zapłaciłem, Więcej już nie kupię Bo mam wszystko w Du**e

Gość eciepecie w galarecie
Siekiera młotyka krowa szklanka Pochowano dziś baranka Siekiera młotyka w dupie pies Twoja stara tanczy gdzieś :p

TROCHE WULGARNY- Sorry :p Jedzie Dżony postrzelony do Afryki po kondony a w Afryce wielki szum bo sprzedają gumę dżum Guma dżum to taka masa zakładana na kut**a kto nie wierzy niech uwierzy bo to przykład dla młodzieży. Mucha ru**a karalucha, słoń słonicy w d**e dmucha a żyrafa podskakuje bo jej kondon nie pasuje

Gość Marta,23
do biedronki pryszedł żuk w okieneczko puk puk puk.......(costam cos tam), ...spaadaaj żuczku ja mam bączka:D

DOBRA TO OSTATNI :p O 12 z minutami ti tum titum wszystkie trupy poszły spać tylko jeden Guliwerek wziął papierek poszedł srać w ten grobowiec się otwiera i wychodzi łysy trup cap za dupę bohatera czemuś nasrał na mój grób mam cię w dupie łysy trupie zaraz nasram jeszcze raz lepiej podrap mnie po dupie bo mi pająk w dupę wlazł :D

Gość trendowata
Gdzie ścieki płyną z wolna, Rozsiewa smrodek maj, Stokrotka gniła polna, A nad nią śmierdział gaj. Stokrotka gniła poolna, A nad nią śmierdział gaj śmierdzący gaj. W tym gaju aż tak śmierdzi, Że aż zatykam nos, Bombowce za wysoko, A czołg przejechał mnie. Bombowce za wysooko, A czołg przejechał mnie, przejechał mnie. Ten hitler idzie z wolna, Stokrotko: Witam cię! Twój urok mnie obrzydza, Czy mogę zdeptać cię? Twój urok mnie obrzyydza, Czy mogę zdeptać cię, czy nie, czy nie? Stokrotka się zgodziła, I poszli w ciemny las, A Hitler taki gapa, że aż w dynamit wlazł. A hitler taki gaapa, Że aż w dynamit wlazł Po pas, po pas. A ona ona ona, Cóż biedna robić ma? Włąłczyła detonator, I śmieje się: ha ha! Włąłczyła detonaator, I śmieje się: ha ha ha ha ha!

Gość No to teraz ja...
Jesteś... Jesteś spocona - mówie ci i żadna rexona nie pomoże ci nie jesteś aniołem mówie ci jesteś spocona ;D

Gość Był sobie...
....raz Felek, co chodził bez szelek, czterdzieści butelek, w kieszeni miał. Nadeszła niedziela, on spity jak bela, Adela mu w papę, oddawaj wypłatę! Wypłata przepita, Adela zabita, a Felek w więzieniu, opala się w cieniu, i śpiewa tak: bum,bum,bum,bum, kupiłem sobie rum, pięćdziesiąt procent zniżki, do tego dwa kieliszki!

Gość Umcyk cyk cyk bum!!
Daj mi tę noc, łóżko i koc poduszki dwie i przeleć mnie ;D

Gość trututututu
W parku łazienkowskim W parku łazienkowskim kiedym maszerował widziałem faceta jak babkę całował Żeby nie przeszkadzać wlazłem tam na lipę patrzę a ten facet ciągnie ją za ci.. ..chutko wleciałem tam gdzie motyl buja patrzę a te dziewczę ciągnie go za chu.. ..steczke wyjąłem co ma cztery rogi patrzę a ten facet wkłada miedzy no.. ..welek kochana pokarz mi kolana a ja, jako zdrajca pokażę ci ja.. ..dą goście jadą z górki i pod górkę lubię takie dziewczę co ma dużą dziu.. ..bią ptaszki dziubią owies i pszenice lubię takie dziewczę co ma duże cy.. ..namon kupiłem drogo zapłaciłem dalej nic nie było raptem się skończyło. :D hahaha

Gość trututututu
ah spij kochanie, tarantula tutaj jest na scianie. a ja wzielam gruby kij zaj*balam jej przez ryj, a ty smacznie sobie spij. aaa aaa tarantula guza ma. bo ja wzielam gruby kij, zaj*balam jej przez ryj a ty smacznie sobie spij... :D

Gość Densbens
Czy dziewczyna z zawodówki, może dawać za dwie stówki Ależ owszem czemu nie, nawet stówka przyda się ;D

Gość Hamidar
Na roli, na roli chłop babe ogolił, jak mi nie wierzycie są tam kłaki w życie