Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saqeyryujh

Milosc jest wtedy

Polecane posty

Gość Saqeyryujh

Kiedy nie chcesz absolutnie nic od danej osoby i kiedy akceptujesz kazdy jej wybor

Gość London Londyn
Taka milosc nie istnieje,nawet matki nie kochaja tak swoich dzieci.

zgadzam sie.... ale czasami ta druga osoba tego nie czuje i wprowadza nas w bład wykorzystujac dla siebie dla swoich korzysci a tego powinniśmy sie ustrzec

Gość kljtrnjhf
to bezwarunkowa akceptacja ale tez dobrowolne i wzajemne dawanie części siebie

Gość Saqeyryujh
Istnieje

Gość Saqeyryujh
Druga osoba musi czuc to samo

Gość London Londyn
Ja bije moje dzieci az spuchna.

Gość Saqeyryujh
Bardzo dobrze czynisz, kto nie zaznal bolu, cierpienia w tym fizycznego ,niezdolny jest do glebokich uczuc

Gość Saqeyryujh
Dlatego moja milosc znalazlam w kolku sado-masochistycznym.

Gość kljtrnjhf
Taka Rihanna jak byla w zwiazku bita to miala o czym spiewac, a potem po rozstaniu juz nie i musiala wrocic do faceta ktory by ją bił, ciezko o takiego, mój ex dawał mi jakieś żałosne klapsy, rzuciłam go, teraz mam faceta z którym sie bijemy po twarzach i to jest miłość, oczywiscie zawsze potem jest przytulanie, kwiaty, płacz, łzy, pocałunki, to jest namiętność a nie jakieś klapsiki i to samo jak sie kocha dziecko to sie nie bije go po pupie bo to jest poniżenie tylko pamietajcie, zawsze po twarzy, bicie po twarzy jest honorowe

Gość kuba79
milosc jest dzisiaj tak rozna...gdybys sppytala kilkaset osob, kazda odp.bylaby inna.Milosc jest dzisiaj indywidualnoscia!!dla jednej to ze facet leje,dyscyplinuje, bluzni to bedzie mlosc-bo bd uwazala ze sie o nia troszczy,i ze jest zazdrosny o nia gdy z kims porozmawia...zas dla innej bedzie to meka!!a z kolei facet tolerancyjny,ktory ufa,pozwala kobiecie na wyjscie z kolezankami,jakies dluzsze zakupy,po prostu luzzz..dla jednej kobiety moze wydawac sie, ze naprawde kocha i jest happy"-siodme niebo" a dla drugiej ,ze dlatego tak na wszystko pozwala bo on sam ja oszukuje i sam chce spedzic wieczor z....kolezankami...SADZE,ZE PRAWDZIWEJ MILOSCI DZIS NIE MA!!! tzn.takiej, ze zyc bez siebie by nie mozna bylo,gdzie ty,tam i ja....prawdziwa milosc to tylko w filmach,bajkach....:-(

Gość inzynier banosowany
witam, ja kiedys bilem swoja dziewczyne, ale potem wracałem zmeczony po pracy i nie mialem sily jej dyscyplinowac, wtedy zaczela mnie zdradzac, przynosic siniaki od innego, zacząłem brac narkotyki by mieć wiecej energii, ale jużnie byłem w stanie bić jej tak jak kochanek i odeszła do tamtego jesteł załamny ;( to było 13lat temu a ja nadal jestem sam... wiem że nie spełnie oczekiwań żadnej kobiety, każda chce być bita a ja nie mam na to siły i zdrowia, mam 35lat..

Gość koliberek90
dla mnie to obojętnośc- nie miłość. Gdy kochasz pragniesz dobra tej osoby, jesteś gotów odejśc, by ta osoba była szczęśliwa, akceptujesz jej wybór. Ok- tylko- co wówczas- gdy swoim odejściem łamiesz jej serce. Czy wtedy faktycznie możesz powiedzieć, że kochasz tą osobę, gdy przez ten twój krok = unieszczęśliwiłeś ją. Sorry, ale to hasło- to tylko dla aniołów, nie dla nas ludzi.

Gość London Londyn
mój tatuś każe mi dotykać jego kiki...

Gość Saqeyryujh
Boze o czym wy piszecie? To ma byc milosc? To opowiesci z piekla rodem

Gość poplakalam sie ze wzruszenia..
oglalalam pokaz na showup.tv ona18_on25 ...widzialam juz kilka ich pokazow, to jest milosc, tak bardzo zakochani, sa w stanie jesc nawzajem swoje kupy,pic siki, to jest milosc, malo kto umie tak kochac, kazdy sie brzydzi, niekotrzy brzydza sie czesci ciala, ja bym nie wziela penisa do ust, dlatego do konca zycia bede samotna a oni doczekaja poznej starosci razem, ich milosc bedzie wieczna i zespolona

Gość Saqeyryujh
Obojetnosc jest wtedy jak masz w dupie jej wybor a nie jak go akceptujesz, jak ktos odchodi dla dobra drugiej osoby to znaczy ze to byl toksyczny zwiazek oparty na uzaleznieniu. Prawdziwa milosc nie uzaleznia tylko zwraca wolnosc

Gość Hania wwwww
List św. Pawła do Rzymian. Miłość.........