Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirek26

Czy pulchna dziewczyna moze dac mi szczescie

Polecane posty

Gość mirek26

chyba ja kocham ale koledzy nasmiewaja sie ze chodze z baleronem itp. epitety ona obiecala ze schudnie ale widze ze lubi zjesc no i codziennie 2 litry coli wypija... to mnie doluje, co robic ?

jestes z nia czy z kumplami ? nie umiesz im powiedziec wprost ze maja sie zajac soba?

Gość mirek26
ok tak powiem kumplom spadajcie to mnie oleja, dzieki ale dziewczyne to ja chce miec w domu a kumpli wieczorem na piwie, ze by bylo ok I tu I tu

to po co ci falszywi przyjaciele? ;) prawdziwi akceptuja kazdy wybor;) i nie wtracaja sie w zycie innych. ale ok. jesli tak Ci zalezy na zdaniu kumpli to musisz zmusic ją, innego rozwiązania nie ma skoro ona sie tym nie przejmuje. Ewentualnie mozesz sprobowac jak namowic na wspolne bieganie i ograniczanie slodkiego, jakos zastepowac to warzywami, owocami? Jesli to nie problem, to powiedz ile ona wazy i jakiego jest wzrostu?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
znaczy chcesz ciastko miec i je zjeść to idz na forum dla czarodziejów :D kaz jej mniej żrec i się ruszac ale nie ze wzgledu na kolegow tylko an dobre jej to wyjdzie :D