Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WujekAlbert

Nie wiem czy nie doszlo do wytrysku :(

Polecane posty

Gość WujekAlbert

Witam Kilka godzin temu kochalem sie z dziewczyna i nie jestem pewien czy nie doszlo do wytrysku. Seks byl bez zabezpieczen. Gdy wyjalem penisa od razu nastapil wytrysk. Niestety nie wiem jak dlugo trwa cykl u mojej kobiety, jedyne co moge podac to dwie ostatnie daty miesiaczki, byl to 6 luty i 8 marca. Czy moze zajsc w ciaze? Moze jutro udam sie z nia do ginekologa po tabletke "72h po" :( Bardzo nie chcialbym zeby teraz zaszla w ciaze poniewaz jestesmy mlodzi i jeszcze nie czas na dziecko :( prosze o szybka i konkretna odpowiedz bo nie wiem czy mam umawiac wizyte do lekarza czy nie :( pozdrawiam Maciek

Gość WujekAlbert
Wiem wiem, staram się zawsze mieć prezerwatywy ale niestety tym razem nie miałem przy sobie :<

Gość NieDoWiary24
Rozwalają mnie takie wypowiedzi.Trzeba myśleć a nie wkładać a później panikować

Gość NieDoWiary24
Jeżeli nawet nie doszło do wytrysku to ryzyko jest drogi kolego. Cieżko powiedzieć, niektórzy rok sie nie zabezpieczają i nic a niektórym wystarczy raz

Gość lolazeprzedszkkola
10 kwietnis twojs dziewczyns powinna dostac okres 1 kwietnia to dzien nieplodny. o ile kic sie nie rozregulowalo czy jie przesunela owulacja. ja hym nie panikowala, w oncu do wytrysku w srodku nie doszlo.

Gość WujekAlbert
Właśnie nie jestem pewnien czy nic się nie dostało bo tak jak już pisałem nie jestem pewien czy zdążyłem wyjąć na tyle szybko. Co do panikowania - nie zgrywaj takiego świętoszka, każdemu z was zdarzyło się choć raz "zaryzykować", może Wy macie kogo zapytać, ja niestety nie posiadam takowej osoby z którą mógłbym sobie porozmawiać na temat seksu i dowiedzieć się wszystkiego więc pytam tutaj.