Czarnulka69 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 WITAM. MAM NADZIEJE ZE KTOS JESZCZE ZAGLADA NA TO FORUM I MI POMOŻE W PEWNYM STOPNIU. A więc dnia 27.03 kochałam się z moim facetem - skończył we mnie. Dnia 28.03 miałam dostać okres, nie dostałam go do dzisiejszego dnia czyli 2.04, natomiast 29,30 tez kochalismy się do końca. Problem tkwi w tym, że spóźnia mi się okres i bola mnie jajniki i brzuch jakbym miała go dostac, ale nie przychodzi;/ Dodam, że test robiłam dzis rano i wczoraj wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel222 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 Kilka dni po stosunku zaden test nie wykryje ciazy. Poczekaj jakies 2 tygodnie i jak nie dostaniesz miesiaczki,to powtorz test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnulka69 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 dzieki wielkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elleanna1090 Napisano Kwiecień 2, 2013 raczej to nie ciaza. kiedy sie kochaliscie mialas dni nieplodne wiec raczej 99, 9 % ze nie jestes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnulka69 0 Napisano Kwiecień 2, 2013 to czym moze byc spowodowany ten brak okresu? i te bóle brzucha? ;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicja 290701 Napisano Kwiecień 2, 2013 czesc Kochane, prosze Was o rade, miesiaczka mi sie spoznila 4 dni od ostatniego stosunku minelo juz najmniej ponad 20 dni, gdy dostalam miesiaczke trwala ona zaledwie 3 dni , zawsze mialam 5,6 i zaczely mnie po miesiaczce dalej bolec piersi,ale w okresie mnie zawsze bolaly, po raczej juz nie, wykonalam w 5 dzien niby miesiaczki jakby byla test ale o 12.00 i wyszedl negatywny??czy mimo to powinnam isc do lekarza??dodam ze wczesniej robilam 4 testy,raczej popoludniu, jeden o 8 rano 27. a 28 dostalam ten niby okres. i wszystkie wyszly negatywne co robic?? dodam ze mam teraz tak jakby brazowe czerwone plamienia tak jak mialam gdy okres mi sie juz konczyl takie resztki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba ty Napisano Kwiecień 2, 2013 stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach