Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.Hickary.

Pozyczylybyscie?

Polecane posty

Znalazlam ja i jej meza na fb, juz wiem gdzie mieszka, jakby co to pod koniec miesiaca do nich podjedziemy ;)

Zaufanym osobom tylko pozyczam cos w razie potrzeby, jak dla mnie to minąl zbyt krotki czas ,abys mogla stwierdzic ze ta nowa znajoma jest zaufaną osobą Sama piszesz ,ze u niej nie zabardzo sie przelewa, i nawet nie masz wgarancji ze odda ci w terminie, i czy w ogole odda, bo mozliwe, ze nie raz ,nie dwa od innych pieniądze pozyczyla a pozniej slad po niej przepadl. Bądz czujna, wez pod uwage ze to jest nowo poznana osoba i co za tym idzie, ich sytuacja materialna nie daje ci wiarygodnosci ze zwrotu sie doczekasz

Jak jestes pewna ,ze odda to z czym masz problem? Ludzie ci napisali co by zrobili w takiej syuacji o jakiej piszesz, ty stwierdzilas ze niemal jestes pewna,ze zwrotu pieniedzy sie doczekasz, wiec o co konkretnie ci chodzi??

Gość dziwna sytuacja :O
Mieszkają u teściów w jednym pokoju i 3 dzieci sobie zrobili???!!! Poza tym czemu ona musi płacić za pobyt w szpitalu?

Gość do Hickary
a skoro tam taka bida to z czego niby odda?:O

Gość Niby taka bida na kafe
A obcym 200 zl mają żeby pozyczyc...:O Ja bym nie pozyczyla zadnych pieniedzy komus kogo nie znam! Czy ta kobieta nie ma rodziny, znajomych? Niech ci sie autorko wlaczy myslenie dlaczego nie mogla pozyczyc od kogos bliskiego - widac NIGDY NIE ODDAJE i znajomi czy rodzina juz jej nie chcą pozyczac wiec zaczyna chodzic po obcych:O

Gość do z 200 to smiech sie zabezpi
nie ciesz sie z tej umowy, bo ja tez spisałam umowę i jestem 3000 zł w plecy, mimo iz były sprawy w sądzie i komornik- i w sumie odzyskałam az 400 zł. Umowa jest gownowarta przy takich pozyczkach. Takich kwot sie nie pozycza i tyle. od tego sa banki. Ale 200 zł bym w tej sytuacji pozyczyła jakbym miała. Trzeba sobie pomagać mimo wszytsko.

Gość z 200 to smiech sie zabezpi
do z 200 to smiech sie zabezpi nie ciesz sie z tej umowy, bo ja tez spisałam umowę i jestem 3000 zł w plecy, mimo iz były sprawy w sądzie i komornik- i w sumie odzyskałam az 400 zł. Umowa jest gownowarta przy takich pozyczkach. Takich kwot sie nie pozycza i tyle. od tego sa banki. Ale 200 zł bym w tej sytuacji pozyczyła jakbym miała. Trzeba sobie pomagać mimo wszytsko. XXXX ale mnie rozbawilas:D, to zależy jaka ty mialas umowę:D, ja wiem jak się umowy zawiera, bo miałam z taka już kiedyś problem i odzyskałam wszystko wraz z odsetkami, a ze nie wiesz jak to się robi, to dobrze,ze ktoś cie wydymał:D

Gość taa jasne :D
na forum napiszesz,ze kase oddala, żeby wyjść na szlachetną a w domu będziesz walic glowa w sciane:D oj dziecko dziecko:P

Gość olk
Ale jesteście zazdrosne i głupie ,a same tak wyzywacie autorkę ,skoro ja stac to pożyczyła i założę się ze bierze pod uwagę fakt że może tych pieniędzy nie zobaczyć ,tez bym pożyczyła w takiej sytuacji kobiecie z 3 dzieci i w sumie może nawet bym zapomniała o tej forsie i miała miłą niespodziankę jakby forsa po jakimś czasie została mi zwrócona .