Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondry polak

Marzę o pięknej Arabce...

Polecane posty

Gość mondry polak

Iranki są pięknymi kobietami, chcialbym taką...

Gość trzeba wiedzieć kiedy mozna
a ja o murzynie z wielką

Gość ghukioujyhgfdsa
a ja chińczyka , bo potrafiłby z wszystkiego zrobić coć wielkiego i zarobić milionyy

Gość ghukioujyhgfdsa
taa irankę owinietą bombami i dynamitem ;) miałby wyskokowo

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
Libanki sa piekne a kraj jest tolerancyjny i pol chrzescijanski. Proponuje Libanke!

Gość mondry polak
Porwę ją od rodziny i zamieszkamy na Jamajce:)

Gość Obecny!
To prawda Iranki są bardzo ładne. A raczej Perskie kobiety bo Irańczycy to Persowie:) Według mnie dużo ładniejsze od Polek, byłem w Iranie. Maja ładne włosy bo ich nie malują i bardzo ładne buzie:)

Gość Obecny!
Ale możesz zapomnieć:) Jeśli jest Muzulmanką to nie może wyjść za Katolika:) P.S Iranki to nie są Arabki:)

Gość drftgfrdeswhgfdsa
krzyż na drogę :D

Gość ale nie wiedzieliście jeszcze
Mnie pozytywnie zaskoczyła uroda uzbeków;) niegdy nie myślałam że moga aż tak przyciągać :) moja koleżanka była oszołomiona :)) kiedyś myślałam że to zwykły czarnuch ze wschodu a tu sie okazuje że to faceci na poziomie z niebywałym powalajacym urokiem

Gość mondry polak
Nie jestem katolikiem :) poza tym w krajach arabskich są tez niewierzący ale się nie przyznają i chodzą do meczetu, jak nasi pseudo katolicy :) spowiedź, opłatek a potem ruchanie bez slubu w anal z połykiem, zdrady, kłamstwo :) jade w maju do Turcji, zobacze co i jak ;) w Arabii Saudyjskiej chyba nie mam czego szukać

Gość rhgrthyh fgthyhthty
to najprzystojniesi faceci pod słońcem :)) kobiety polki są wrecz posiusiane

Gość bo zydzi jedza tylko
masz wieksze szanse wygrania w totka niz ozenic sie z arabka

Gość ghjmkuyikmjynhtbg
a ja maju jade też :)))) ale jeszcze sie zastanawiama gdzie

Gość mondry polak
Czytałem też, ze Jordania to tolerancyjny kraj...no i można zwiedzić miasto w skale Petre :) Liban tez wezme pod uwage :)

Gość znam znam znam wiem
uzbekiem jest mojej znajomej przyjaciel i zdecydowanie sem sex

Gość Obecny!
Iran to nie jest kraj Arabski:D Nieuku. Irańczycy to nie Arabowie tylko Persowie. Co za nieuki:D

Gość jdadanpwgjtp
jesli chcesz muzułmanke to musisz szukac zlaicyzowanych w Europie albo Turcji, tam duzo ludzi staje sie obojetna religijnie, kobiety zaczynają zyc jak europejki. Iran ? Nie masz szans, tam za pokazanie krzyża albo gwiazdy dawida dostaniesz kamieniem w paszcze. Kobiety nawet gdyby chcialy to sie boją zemsty rodziny.

Gość ochechrtghjyuiky
uroda nieprzeciętna, dodatkowo mają najwieksze ..no wiecie ;P w świecie ;)także ...:)

Gość szukajcie zadbanych to cud
fuj śmierdzące muzułmanki arabki :((( współczuje wam polacy :) one sa niedomyte, wystarczy pojechać soebie w jedno i minąc taka jedną

Gość Obecny!
jdadanpwgjtp Ha Ha Ha co za bzdury! W Teheranie znajdują się kościoły katolickie, synagogi i meczety i nikt nikogo nie dyskryminuje!!! Co to za bzdury! W Iranie znajduje się też cmentarz polskich uchodźców gen. Andersa. Tak dla Waszej wiadomości to Iran udzielił Polsce podczas II Wojny Św Azylu i zaopiekował sie polskimi żołnierzami. Coo za nieuki:D

Gość NEWSWEEK POLSKA.
Wg badań Ipsos i Newsweeka 14proc Polek zmienia bielizne co kilka dni, co 10ta myje sie raz w tygodniu lub rzadziej. 4proc w ogole nie myje zębow. Kobiety w wieku 16-24. PATOLOGIA

Gość NEWSWEEK POLSKA.
W Iranie chrzescijanie są dyskryminowani. 'Policja' obyczajowa zatrzymała ostatnio w prywtanym domu ludzi ktorzy sie modlili wg obrzadku katolickiego. W świeta byly zatrzymania bo inni robili wigilie. Poczytaj normalne gazety i strony www a nie lewackie gówno. Unia pozwala zyc islamistom bo chcą legalizacji pedofilii. Taka jest prawda.

Gość ochechrtghjyuiky
nie obchodiz mnie dziki kraj

Gość Obecny!
Co za bzdury! Byłem w Iranie i ani Chrześcijanie ani Żydzi nie są dyskryminowani:) Mam wytatuowany krzyż na ręce bo nie ukrywam sie ze swoją wiarą. To co pisze Newsweek to pic na wode fotomontaż :D Co więcej w Iranie pomykają Żydzi w swoich "fryzurkach" i nikomu to nie przeszkadza. A Iranie stoi zadbany cmentarz polski z krzyżami i nikomu to nie przeszkadza. Iran pomógł nam za PRLu i przyjmował Polaków na staże i do pracy. Pomógł nam i polskim dzieciom i żołnierzom gen, Andersa udzielając im Azylu, w ten sposób uratowano około 120 tys polskich uchodźców. A teraz my w ramach podziękowania za ich przyjaźń, będziemy zrzucać na nich bomby wraz z Izraelitami.

Gość Obecny!
i co że mam kuta starego

Gość polski brudasie
mogłeś nie wracać ! z tego iranu

Gość bejrut z gopsiert
ty i ta cała pomoc :D:D

Gość Obecny!
Co więcej w Iranie nawet Żydzi protestują przeciwko Izraelowi. Łatwo coś przeczytać w jakiejś szmatławej gazetce i uznać to za prawdę objawioną, ale ciężej gdzies się wybrać, a pomyśleć samemu to juz nie ma mowy:D