Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemmm2000

BRAK OKRESU spowodowany odchudzaniem

Polecane posty

Gość problemmm2000

Była któraś z was w takiej sytuacji że przez odchudzanie straciła miesiączkę ?? Kiedyś sporo ćwiczyłam i się odchudzałam nie byłam gruba bo jak zaczęłam to ważyłam z 48 kg po prostu chciałam lepiej wyglądać schudłam może do 44 kg mam 163 wzrostu, to było z 5 lat temu z reguły ważyłam tak 46 kg. Z tym że raz się głodziłam a raz objadałam. Straciłam okres na jakiś rok, zaczęłam leczenie najpierw luteina, okres dostałam ale w późniejszym terminie i tylko raz. Następnie tabletki anty po których miesiączka pojawiła się od razu i co miesiąc występowała, tabletki biorę jakieś 4 lata okres miałam zawsze. raz miałam miesięczną przerwę żeby zobaczyć czy okres się zjawi i go dostałam. Teraz po raz kolejny odstawiłam anty ale okres spóźnia się już ponad dwa tygodnie więc raczej go nie dostanę. Na chwilę obecną ważę 47, 48 kg. Nie wiem co o tym myśleć do gina idę za 2 tygodnie. Jak kiedyś po tej przerwie okres dostałam to ważyłam więcej bo przytyłam około 9 kg. Z 56 schudłam do tych 47 ale to nie było nagle tylko stopniowo i taką wagę bez głodzenia utrzymuję.

Gość viki022
Ja mam 168 i jak zejdę do 48kg to też okres mi się zatrzymuje. miesiączka wróciła jak przytyłam 2-3 kg(bez żadnych tabletek, u lekarza tez nie byłam), teraz znowu się odchudzam i zobaczymy jak będzie, ale jakoś specjalnie mnie ta kwestia nie nurtuje.

Gość problemmm2000
ale jednak te 5 cm jesteś wyższa, mi to też jakoś szcególnie nie przeszkadza ale jednak do końca normalne to nie jest.. co do przytycia to nie ma opcji ze to zrobie. moze mial ktos tak ???

Gość problemmm2000
moze wypowie sie ktos jeszcze ???