Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aruno

Czeszki piękne, Polki nijakie.

Polecane posty

Gość Dastan
To prawda Polacy zarówno kobiety jak i mężczyźni są bardzo przeciętni. Typowa uroda Polki/Polaka- nalana okrągła twarz z perkatym nosem i zaniedbana sylwetka. Naprawdę nie pamiętam kiedy ostaani raz widziałem bardzo ładną dziewczynę w Polsce. P.S Bardzo ładne dziewczyny to Ormianki. Śliczne są:)

Gość sdfgyhujkiuytre
polak jest brudasem i nie zwracauwagi na szczegóły u brudasek ważne aby zdjac porty i powywijac małym

Gość panowie polacy hehehe
polacy zapomnieliście o jednym .Rozmiar jest najważniejszy a wy w rankingach na oststnim miejscu :D:D:D

Gość sie zapendzielie
zgadza sie :))

Gość Dastan
A ja uważam, że istotna jest jakość a nie ilość:)

Gość co tu gadać
gdzie oni sie pchaja :DDD arabowie maja wielkie przyrządy

Gość co tu gadaćdfghj
kto mowi o ilości? jakość tak , dlatego mówimy że jesli nbrac to porządnego byka

Gość pierdupieerdut
Taa jasne... mam znajomych kolegow, są Włochami, i za każdym razem jak mnie odwiedzają to slyszę tekst "MACIE TAKIE PIĘKNE DZIEWCZYNY W TEJ POLSCE ALE FACECI TO KATASTROFA!!" I taka jest prawda drodzy panowie. WSTYD NAM POLKOM PRZYNOSICIE NA SWIECIE, jestecie niedomytymi brudasami, zle ubranymi, z obrzydliwymi niezadbanymi cialami...FUUUUJJJ

Gość aruno
Uderz w stół, a brzydule się odezwą :-). Naprawdę najlepszym kontrargumentem na wasz nienajlepszy wygląd jest to, że faceci w Polsce są zaniedbani? Są. Ale co to ma do rzeczy? Koledzy z Włoch? Pojedź do Rzymu, brzydulo, a zobaczysz że Włosi komplementują i cmokają na wszystko, co ma 2 nogi i nie ucieka na drzewo :-). Taka ich natura.

Gość hhhhhhhhertgyhjhdd
ważne że sie nie załamują :D tylko marzą o muzułmankach :D;D

Gość racja kobieto wyżęjjj
pojedz do Hiszpanii i zobacz kktóra jest najpiekniejsza ,pojedz co Nicei czy Bazylei Holandii i Liege w Belgii i zapytaj które najpiekniejsze :D tylko POL?KI a nie żadne muzułmanki czeszki z dobrego filmu czy arabki wszystko jeden syf żegnamy zaniedbanych brudasów, cieszymy sie z obcokrajowcow, bo to oni nas uwielbiają ::) szanuja i dobre zdanie mają papatky

Gość dlaczego inni potrafią fv
dlaczego nas nie umiecie docenić i szanować? Sami sobie odpowiedzcie

Gość Dastan
Ha ha ha dokładnie! Włosi nie są wybredni, oni ślinią się na wszystkie kobiety. Podobnie zresztą Hiszpanie. Bardzo ładne są Francuzki, byłem bardzo zaskoczny urodą Paryżanek:). Ładne są również Ormianki i Azerki:) Mają ładną oprawę oczy i ładne włosy. Polki takie sobie, ot nic specjalnego.

Gość polonistaaa
pojedz co Nicei czy Bazylei Holandii i Liege w Belgii, przedstaw się jako rosjanka i wtedy zapytaj które najpiekniejsze :-). Łykacie to wszystko jak pelikany, a we Włoszech "Polka"="sprzątaczka". Każdy w Europie wie, że Polce wystarczy ponawijać makaron na uszy, i nie trzeba nawet stawiac kolacji, żeby bzyknąć :-).

Gość Zapomniałem hasła do nicka
Pitolicie ,ja akurat uważam się za szczęściarza,w Polsce jest od groma fajnych i ładnych lasek;)Jedno co mi się nie podoba ,to pęd do upodabniania się do kobiet z zachodu ,plastik w modzie:O Tak narzekacie na Polki, to jedźcie do Anglii ,Irlandii ,czy bliżej do Niemiec,żeby nie emigrantki, to nie byłoby na co patrzeć :( Kto tam był to wie,nara

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eee tam postawisz koło siebie Polkę, Czeszkę, Słowaczkę, Niemkę i nie zgadniesz która jest z którego kraju. Tutaj na tych równinach to się te ludy mieszały w te i we te. A mit pięknej Polki to niejaki Balzac propagował po tym jak się dla kasy ożenił z Hańską.

Gość a jesli nawet to co nie korzys
tu nikt nikogo nie bzyka :D włochów nie trawię, brudasy troche gorsi od polaków :D ale ciut łprzystojniejsi mowie o szacunku i ogólnie , na widok polek szalej a:P

Gość a jesli nawet to co nie korzys
a kto TAKI CHĘTNY DO BZYKANIA ???????? KTO ????? TYLKO POLAK !!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD GWAŁTY NA WŁĄSNYCH DZIECIACH , mordy iw całej eu!!! nie wstyd wam z kim my tu konwersujemy ?! żegnam {cześć]

Gość edrtyuytesa
marzycie o kobietach apojecia nie macie jak sie do nich zabrać :DD taka prawda :)) przykro mi ,ale tak jest pappap

Gość psg2000
Polki są nijakie.

Gość A to peszek...
Swieta racja Cz3szki sa po prostu BOSKIE wiem bo troche tam ostatnio siedzialem i do tej pory mnie szyja boli. Juz sie nie moge doczekac kiedy znowu pojade do Pragi.

Gość Polki moze i sa nijakie
Natomiast Polacy nie wiedza jak sie zabrac za inne niz Polki ;) marza o Wenezuelkach, Arabkach i za przeproszeniem huj wie jeszcze o kim a zakladaja rodzine nie z kim innym niz Polka ;) nie podobaja wam sie Polki, macie nas za puszczalskie to won do swoich egzotycznych idealow ;) Kobieta atrakcyjna to kobieta zadbana :) laska, ktora zarabia np. 1200 w Polsce lub pracuje fizycznie zagranica nie kupi sobie porzadnych kosmetykow, perfum, ciuszkow to i wyglada tak sobie. Autor nie kojarzy prostych faktow, niedojebany jakis ;) w Pradze tak i Warszawce burdel na burdelu, laski maja kase ;)

Nie zauwazam duzej roznicy miedzy Polkami, Czeszkami i dziewczynami z Europy Wschodniej. ?

"Polka = sprzataczka" no pozazdroscic horyzontow.

Gość stylish29
co do wlochow to swieta racja- kiedys przyczepil sie do mnie jeden taki ale gdy go nie chcialam to zaczal interesowac sie moja kolezanka- bez urazy dla niej ale niezbyt atrakcyjna. wiec raczej prawda ze podobaja im sie prawie wszystkie kobiety.

Gość dfghjkl
nie masz gustu:D

Gość aruno
Polka = sprzataczka" no pozazdroscic horyzontow. ______x_____ Włochom pozazdrościć :-) Taki niestety mają ymydż Polki w kraju makaroniarzy. Jeśli któraś z was brzydul uważa inaczej, to niech jedzie do Włoch i pozna bliżej rodzinę Włocha, z którym się bzyka. Wtedy dopiero się dowie, co sądzą Włosi o Polkach :-).

Gość aruno
Kobieta atrakcyjna to kobieta zadbana ____xx_____ Może dla Ciebie :-). Dla faceta nie wystarczy, żeby była zadbana. Musi być ładna :-). A Polki są zadbane, ale z urody przeciętne. Pospolite.

Gość pupotwarz
swięta prawda!

Gość A wY DALEJ KLONIJECIE....
znaczy debatujecie:D