Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kuczalala

DIANE 35

Polecane posty

Go艣膰 Kuczalala

Witam ciep艂o tych kt贸rzy jednak klikneli w ten w膮tek! :) Mam problem.Przyjmuj臋 diane 35 na tr膮dzik ( testosteron w g贸rnej granicy normy ). Przyje艂am pierwsze opakowanie (21 tabletek,wzie艂am pierwszy dzie艅 po zako艅czeniu miesi膮czki) potem 7-dniowa przerwa ( w dzie艅 6 wyst膮pi艂a miesi膮czka tylko 偶e nie taka delikatna jak zwykle ale bardzo obfita i naprawd臋 bolesna cho膰 normalnie mam prawie nieodczuwaln膮) dzi艣 nadal mam miesi膮czk臋 ale ju偶 (wed艂ug ulotki) przyje艂am 2 tabletk臋 drugiego opakowania. Hmm...i tu jest w艂a艣nie problem bo poprawy cery nie widz臋 偶adnej (lepiej nawet by艂o podczas tej przerwy) jedynie to 偶e cera nie jest tak t艂usta i w艂osy si臋 jakby mniej przet艂uszczaj膮. Ale reszta na kt贸rej tak mi zale偶y nie jest lepsza. Czy to za kr贸tki czas przyjmowania? Czy te tabletki po prostu to nie jest to? Kiedy zauwa偶臋 jaki艣 pozytywny skutek? CZY KTO艢 MO呕E MI POWIEDZIE膯 CO MAM DALEJ ROBI膯? Bardzo prosz臋 o pomoc!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kuczalala
Nikt nie umie mi pom贸c? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drusilla
a nie powiedzia艂 Ci lekarz ile masz czeka膰 na efekty? Ja jak kiedy艣 bra艂am tabletki na tr膮dzik na plecach (ale nie diane a normalne tabsy) to lekarka mi m贸wi艂a 偶e efekty mog膮 by膰 dopiero po p贸艂 roku. Nie wiem jak u Ciebie, ale 1 miesi膮c to mo偶e by膰 za ma艂o. Poza tym - nie wiem jak u Diane- ale tabletki przyjmuje si臋 w 1 dzie艅 miesi膮czki, a nie po zako艅czeniu. U diane jest inaczej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczalala
Tak diane przyjmuje sie w pierwszy dzie艅 miesi膮czki ale u mnie to op贸藕nienie wynik艂o z problem贸w w艂a艣nie z recept膮 (podobno to mi niezbyt zaszkodzi to op贸藕nienie). Chwilowo nie mam kontaktu z lekarzem wi臋c nic nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczalala
Tak diane przyjmuje sie w pierwszy dzie艅 miesi膮czki ale u mnie to op贸藕nienie wynik艂o z problem贸w w艂a艣nie z recept膮 (podobno to mi niezbyt zaszkodzi to op贸藕nienie). Chwilowo nie mam kontaktu z lekarzem wi臋c nic nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuidende
Przestan dziewczyno brac to swinstwo. Mieszkam w Holandii i jakies 3 tygodnie temu slyszalam publicznie podana infrmacje, ze 11 kobiet ktore zazywalo dian 35 zmarlo. Learze nie wycofali lekarstwa ale zalecaja ich mniejsze dawki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drusilla
Kilka kobiet zmar艂o, to fakt. Ja bym na Twoim miejscu skonsultowa艂a si臋 z lekarzem. Odno艣nie tego jak d艂ugo masz bra膰 i lepiej powiedz to 偶e wzi臋艂a艣 po miesi膮czce 1 tabletke. Ja Ci powiem od siebie. W po艂owie opakowania zgubi艂am je. Machn臋艂am na to r臋k膮, dosta艂am okres i my艣la艂am 偶e wszystko jest ok. Ale nie by艂o. Przez 3 lata mia艂am okropny tr膮dzik na plecach, r臋kach i dekolcie. Wszytsko to by艂o konsekwencj膮 przerwania tabletek w po艂owie dawki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drusilla
a te tabletki co zgubi艂am to yasmine. czyli nie na tr膮dzik. a to co po nich mia艂am to masakra. nigdy nie mia艂am nic na plecach, a potem wieczny wysyp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczlala
Postaram si臋 dotrwa膰 do ko艅ca 3 opakowania,zobacz臋 jak si臋 w tedy b臋d臋 czu艂a i jak to na mnie zadzia艂a.Z lekarzem oczywi艣cie kiedy tylko b臋d臋 mog艂a te偶 si臋 skonsultuj臋. Mimo i偶 wypowiedzi nie s膮 zbytnio podbudowuj膮ce DZI臉KUJ臉 ZA OPINIE :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuczlala
No i r贸wnie偶 jutro do DIANE dodaj臋 IZOTEK, uda艂o mi si臋 zdoby膰 w ko艅cu od mojego lekarza recept臋 i jestem wniebowzi臋ta!!! :) Jutro zaczynam kuracj臋 izotekiem - dawka 20mg przy wadze 50 kg. Zobaczymy co z tego wyjdzie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Isab
Ja za偶ywam Diane 35 od roku i opr贸cz gromadzenia wody w organi藕mie nie zaobserwowa艂am 偶adnych skutk贸w ubocznych. Cer臋 mam 艣wietn膮, a kiedy艣 moja twarz przypomina艂a pole bitwy. Ale czyta艂am gdzie艣 偶e u kobiet kt贸re stosuj膮 ten lek, mo偶e wyst膮pi膰 rak piersi ( http://tojefura.com/rak-piersi.html )

Udost臋pnij ten post