Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstępy

robią mi się rozstepy

Polecane posty

Gość rozstępy

dookoloa pępka, są jeszcze prawie niewidoczne ale jednak. Jestem w 38 tygodniu ciazy. Smaruje się oliwką, bylam pewna żem nie ominą i jestem zalalmana. widać je tylko pod słońce ale skora nabiera takiego sinego koloru. Czy moge teraz to jeszcze jakos zachamować? Samruje je oelejm kokosowym ale mi smutno strasznie. Jak to pielegnowac by nie bylo gorzej?

Gość Ogon. CNN i
Spróbuj bio oil. Ale niestety to genetyczne.

Gość rozstępy
no wlasnie moja mam i siostra nie mialy i bylam pewna ze mnie omina, mimo tego smarowala sie olwika nawet trzy razy dziennie :( a bio oil ma kiepskie opinie na wizazu niestety

Gość rozstępy
moze ktos jeszcze powie co dziala i jak dzialac? :(

Gość nic juz na to nie
pomoze

Ja uzywalam musteli i olejku ze slodkich migdalow ale nie mialam wcale rozstepow, wiec nie wiem czy jak sie pojawily to cos pomoze...

Gość he he lolol
za pozno na smarowanie,zrobia sie jak cholera trzeba bylo myslec o tym na poczatku ciazy

Gość dewrtr233
Ja do końca ciąży nia miałam ani jednego i już się cieszyłam bo całą ciążę smarowałam się oliwą z oliwek a w momencie którym urodziłam i zobaczyłam swój brzuch , to się zdziwiłam .W szpitalu. Na przodzie rozstępy koloru białego, po bokach po trzy z każdej strony - fioletowe :(( . Więc licz się z tym że rozstępy mogą wyjść jak brzuch nagle zmaleje...

Gość nniuefiuzegz
po ciazy tak czy siak bedziesz wygladala jak krowa i pierwszy plan zajmie dziecior ktorego wysrasz wiec nie przezywaj rozstepow bo to kropla w morzu