Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowacytryna

Podsumowanie prawiczków na kafe....

Polecane posty

"- kobiety na roku mialem paskudne ;o" x ciekawe czy pomarańczowacytryna też skończyła "kierunek ścisły". bo faktycznie, na uczelniach technicznych pasztety niezłe :D

Gość autorka ma obsesje
Autorko, a czy marzysz o tym aby zabijać prawiczków ??

Gość Pomaranczowacytryna
ale raban się zrobił. Powiedzcie tak szczerze czy w którymś momencie napisałam nieprawdę ??? A jak ktoś skończył nauki ścisłe to zazwyczaj ma szanse na lepszą pracę niż ktoś kończący humanistyczne. No chyba że studia skończył ledwo, ledwo co...

rabanu to akurat próbujesz narobić tylko ty :D do tego zdaje się nie masz pojęcia co to takiego "nauki ścisłe". otóż nauki ścisłe to są te które operują na obiektach abstrakcyjnych czyli np matematyka albo niektóre działy fizyki teoretycznej. nie są one jakoś szczególnie poszukiwane przez pracodawców.

ja znam laskę po chemii, która pracuje w projektach unijnych :D w branży chemicznej jej nie chcieli. i jest masa takich ścisłowców, wielu z nich jest po prostu bezrobotnych.

Powiedzcie tak szczerze x tak szczerze to jesli na poczatku napiszesz ze pewne osoby, chuj wie kto kreuja sie tutaj na tzw prawikow to wtedy git, w przeciwnym wypadku to projekcje

offerma cos Cie dlugo chyba nie bylo forum Ci obrzydlo czy byles na wyjezdzie?

byłem na urlopie ale przed urlopem też nie właziłem. ilość idiotów mnie zniechęciła.

Gość autorka ma obsesje
A ja odnosze wrazenie, ze wiekszosc tutaj udaje prawikow dla jaj. A tacy jak autorka madrzy inaczej robia z tego afere.

"ja odnosze wrazenie, ze wiekszosc tutaj udaje prawikow dla jaj" x to ja naprawdę nie rozumiem ludzi.

Gość njun niezalogg
dlatego lubiłam zakładać takie topiki, są jak lep na muszyska i inne robale. żaba sie nażre a njun rozerwie ot, wspomnień czar...

taki że nie życzę sobie żeby córka dziwki i alfonsa się ze mną spoufalała.

no i właśnie z powodu takich zjebów jak piesek i córka dziwki i alfonsa nie chce mi się tu już włazić. a te jebane nolify siedzą tu 24 godizny na dobę, 7 dni w tygodniu.