Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowacytryna

Podsumowanie prawiczków na kafe....

Polecane posty

Do zbulwersowanych: Autorce chodzi tylko chyba o prawiczków którzy nie mają pojęcia o pewnych sprawach a się wymądrzają na kafe..... Bo normalne prawiczki nikomu nie przeszkadzają, ja tam nic do nich nie mam.... Mój mąż był prawiczkiem i nie zamieniłabym go na jakiegoś buhaja za nic w świecie....

prezenty? no daj spokoj Maciek, w zajaczka to sie bawia dzieci:) nie objadlam sie:)

Widocznie w łódzkich hurtowniach znów zabrakło xanaxu.

autorce to chodziło o to że chciała zainstnieć na kafe. i tyle. i jakieś pierdoły w związku z tym nawypisywała licząc na gorącą dyskusję nad nimi.

i znowu te dwa zjebane nolify będą tu ze dwie strony pierdoliły jakieś bzdety przekonując się nawzajem jacy to z nich "mistrzowie ciętej riposty".

Gołabku odniosłam niemiłe wrażenie, że to o nas było :P

Gość njun niezalogg
hahahaha znowu te dwa zj**ane nolify będą tu ze dwie strony pie**oliły jakieś bzdety przekonując się nawzajem jacy to z nich "mistrzowie ciętej riposty". niezłe, niezłe, ale opowiadaj... na urlopie zadupcyłes i powracasz jako: macho-off msciciel na nolifach?:)

Gość offermo jestes
Osoba inteligentna wiec mam do ciebie pytanie, co sadzisz o tzw zawsze szczerym? Czy jest wg ciebie intelektualista?

"ignoruj" x z nimi jest tak jak z upierdliwą muchą. krzywdy ci to nie zrobi ale na gównie siada, obrzydliwe jest i opędzić się nie sposób. próbowałaś kiedyś ignorować?

macho-off msciciel na nolifach x ja jestem King Bruce Lee karate mistrz

wiem o co Ci chodzi, ale wlasnie po to oni to robia, zebys sie wkurzal:) muche mozesz zabic, ich sie nie da :) mozna zmienic topik albo olac

off, dając się prowokować dajesz innym radochę - proste. ja bym musiała się pienić za każdym razem, kiedy psychol BSA nazwie mnie przeruchaną kurwą czy jakoś tak. 8 wyluzuj. chodź na piwo :)

Gość Pomarańczowavytryna
Nusia29 podsumowała to idealnie, tak właśnie jest, prawiczki kafe wszystko wiedzą najlepiej a jedyne co widzieli to swoje gówno w klopie :) Cieszę się offerma że już tu nie zaglądasz, jednego zjeba mniej. Moze pozostałe prawiczki też się zniechęcą i to forum stanie się w końcu kobiece, jak było w założeniu. Taki jest cel tego "projektu" pozbyć sie prawiczków z forum kafeterii. Niech piszą na forach muzyki gitarowej. :)