Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta,23

SZUKAM męża-POWAZNIE:)

Polecane posty

Gość Marta,23

GLUpio tak isc do biura matrymonialnego....w anonsach gazet same odpadki -ludzie nie z tej epoki,chorobliwie zakompleksienii itp...W netowe randki juz sie nie bawię...w realu jakos ciezko kogos wolnego poznac po 25 r.z. Latka niestety lecą...Nie ma co czekac na ksiecia z bajki. W kazde swieta ktoś mi docina ,ze jestem starą panną... Tak sobie mysle ...jak fajnie bylo by wziasc slub cywilny -transakcję tak na 1 rok:) czyste partnerstwo bez zadnego przymuszania...a moze i fajna przjazn?zadnej krytyki,zadnych podchodow,fochow....poudawac,zeby sie odczepili...no i zobaczyc jak to jest :D oczywiscie na ustalonych zasadach,szacunek ,brak dzieci ,brak przemocy itp....(jestem biedna,ale moglabym dla spokoju faceta podpisac intercyzę)... co do innych "obowiązkow" mozna by sie doagadac :) Po roku bylibysmy rozwodnikami,ale z czystym sumieniem i kontem jak przed slubem..."coz,probowalismy , nie udalo sie" :D Faceci PISZCIE (ty Przemku nie pisz! :P) ....zaznaczam ze facet ma miec przynajmniej 175 cm wzrostu , nie byc zbokiem,ani despotą,poczucie humoru,musi dbac o siebie,potrafic sam sie obsluzyc w kuchni i nie moze byc mlodszy ode mnie.

Gość yyyKafeKrytykant
na babskim forum szukasz? :o musisz byc bardzo zdesperowana

Gość Facet 190cm,
Skad jestes Krolewno ?

Gość fdfgfggfggh
myslalam ze ejstes mądrzejsza. poza tym ty masz chyba 28 lat w jednym poscie pisalas.

Gość trendiMax
a powiedz Marta, czy jesteś grzechu warta ?

Gość Marta,23
no ile set facetow tu pisze?:) prawiczki i nie tylko...

Gość Marta,23
co w tym niemądrego?zlego...niemoralanego...? nie sprzedaje sie...nie oferuje kasy..ani seksu dzien i noc... nie skrzywdze nikogo....nie chce meic dzieci... chce zamknac tylko usta tym co mi dokuczają:) i zoabczyc jak to jest...a nuz by cos zaiskrzylo :D widzisz Krytykancie ze na babskim forum pisza tez faceci?:)

Gość napiszetak//////////
ja mam 28/29 lat tez jestem stara panna i mam to gdzies co ludzie gadają ;) zreszta teraz takie czasy, ze czlwoiek bardziej martwi sie o to czy bedzie mial na rachunki a nie o to czy wyjdzie za mąż :O nie zyejmy w sredniowiczu.

Gość wez przemka 22 lata
:classic_cool: a jak nie to ktoregos z tych glupoli looserow ble ble i innych takich oni na bank sie zgodza :classic_cool:

Gość Marta,23
no ja podobnie.....mo to nie przeszkadza i nie porownuje sie do nikogo.......mam 2 sasaidki 40 latki -stare panny i ciocię stara panne,...ale moje kolezanki i kuzynki powychodzily za maz ja mialy 18-20...one mi docinają ,rodzice i dziadkowie... wiec ja mam przekichane w rodzinie...kaazdy mi to wytyka...:(

Gość yyyKafeKrytykant
to wez Wawruszke i sie zamknij

Gość Facet 190cm,
Marta co to za region naszego pieknego kraju w ktorym 23 latke uznaje sie za stara panne ?

Gość no wlasnie mosznuszko ci
pokaze jak zalozyc moszne na sloik po majonezie a tak poza tym to pokaz fote musisz byc mega brzydka jak potwor ze chcesz takie cos zrobic :classic_cool:

Gość Facet 190cm,
18 latki to dobry wiek na slub w sredniowieczu a nie w dzisiejzych czasach. Co za zascianek :O

Gość Elektronikełe ausf. VIb
weź mnie, weź mnie

Gość cool story, bro
Marta, jak chcesz, to moge Ci podać namiary na takiego jednego zużytego kapcia, co tez intensywnie sobie żony szuka i w zbliżonym do Twojego wieku jest. Wzrsot Ci bedzie pasował, ma ponad 180cm. ;) Chcesz?

Gość trendiMax
to jest jednak prawda i się potwierdza, tak opowiadają właściciele biur matrymonialnych, że po długim weekendzie albo po świętach drzwi do biur matrymonialnych nie zamykają się i co chwile przychodzi klientka lub klient w poszukiwaniu drugiej połówki , a w katalogach można wybierać i przebierać , ludzie się umawiają i biegają od spotkania do spotkania , kobiety i faceci nie wiedzą na kogo się zdecydować , więc po 50 spotkaniach zaczynają te spotkania traktować jako dyscyplinę sportową i sposób na wolny wieczór , a przychodzą do tych biur ludzie majętni, często prawnicy i lekarze, osoby mające świetną praca albo własna firmę , nie mają czasu na podrywanie , flirtowanie w czasie pracy , więc idą do biura matrymonialnego, zostawiają jakieś tam pieniądze i po pół roku poszukiwań okazuje się, że wielka duupa z tych poszukiwań.

Gość Marta,23
23 to jest moja ulubiona liczba ,a nie wiek... mam 26 lat:) jestem z poludiowej polski...ale przeprowadzka moglaby wchodzic w gre:) wlasnie o to chodzi....wszystkie pasztety juz znalazły męzow-Bozena,Sylwia,Kruska,Baska.....ja nie mam kompleksow...i chyba dlatego faceci tak sie mnie boją:) nie mowie ze jestem miss siwata...ale brzydka napewno nie jestem:) powiedzmy ze przecietna...bez problemu wyjde na miasto bez makijazu.

Gość facet niezbyt przystojny
Skąd jesteś Marto ?

Gość Marta,23
wiesz co...nie mam odwagi lazic po tych biurach....ale przegladalam oferty internetowe 2 biur....i choc wcale nie oceniam nikogo po wygladzie....tooo... hmm..albo facet w wieku mojego ojca...albo kurdupel...albo jakis seryjny morderca...albo jakis mega sztywny zarozumialy kujon. a wiesz fajnie by bylo przez ten rok bycia razem chociz miec o czym pogadac....wyjsc do kina,spacer...jakas wycieczka,teatr...Zwyeykle,czyste partnerstwoo...przyjazn. Mysle ze to jest mozliwe miedzy facetem a kobietą...

Gość a musi miec klopa w domu
czy wystarczy wychodek? bo przemek 22 lata ma wychodek

Gość cool story, bro
Ja Ci naprawdę bardzo chetnie podam namiary na takiego jednego zdesperowanego, zeby mieć żone :) Szbko sie hajtniesz i po problemie :) Wzrostowo będzie Ci bardzo pasował, nie wiem czy wiekowo bo jest ciut młodszy od Ciebie. Podać? PS 23 to też moja ulubiona liczba, piona

Gość Elektronikełe ausf. VIb
ja jestem z południa Polski, masz prawie 30 lat i prawie mam karłowaty wzrost

Gość Marta,23
wrrr.......przyslal mi kolega jednego faceta...kiedys tam...rok starszy, te desperat :D myslalam ze mnie cos trafi..Nie chodzi o to ze byl gruby i malo zarabial...ale byl tak dziecinny nahalny....wyposzczony:( ciagle mi tylko smęcil....piszczał jak pies kotry wyczuwa rujkę u suczki..:D przymilał sie...zaczepial...Nie dal mi nigdy dojsc do slowa i juz nawet kupil mnie u moich rodizcow!!! oblesny namolny ciapalasty....dzwonil dzien i noc..(olewalam wysylal smsy).... Pytal co ma mi kupic...... Fajnie jest miec o czym pogadac...TO PODTSAWA...wzajemny szacunek i PARTNERSTWO...A NIE zaborczosc i nahalnosc:)

Gość Marta,23
nie no....soory miśki,odpada kurdupel i odpada karzeł:) chce sie meic z kim pokazac :) ale milo ze jest taki odzew i grupa wsparcia:) a depsperatow to ja nie chcę....bo sie jeszcze zakocha i mi nei da rozwodu:D

Gość Facet 190cm,
"Rok bycia razem" ? A pozniej co ??

masz tylko 26 lat - skąd już taka desperacja? daj spokój - i te twoje zasady potrzebne do ślubu....wybacz aż żal komentować. Może trafisz na jakiegoś kretyna, który podobnie jak Ty podchodzi do małżeństwa jak do kolejnej fajnej imprezki. Wychodzić za mąż bo ludzi mówią o Tobie "stara panna" - czy Ty jesteś poważna? Cz też ten topic ma być tylko prowokiem do nabijania postów?

Gość yyyKafeKrytykant
desperatka, ktora nie chce desperata :o pokaz swoje zdjecie, bo wymagania to ty masz a co dajesz od siebie? :D

Gość cool story, bro
Ten by Cie nei nagabywał, jest trochę desperatem i w dodatku wyposzczonym, ale myśle, że moglibyscie sobie przypasc do gustu ;) No chyba że przeszkadza Ci to, że jest młodszy o dwa latka od Ciebie? Idealny kandydat na męża, nie trać takiej okazji :D

Jeśli z tą intercyzą to prawda i nie będziesz chciała seksu więcej niż 2 razy dziennie - to przemyślę sprawę! A czy będę mógł się do Ciebie przytulać podczas tańca?