Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krrenys

Obóz językowy

Polecane posty

Gość Krrenys

Witam wszystkich. Wiem, że do wakacji jeszcze trochę czasu zostało, ale ja postanowiłam poszukać czegoś wcześniej. Chciałabym pojechać na jakiś obóz językowy, jako, że w przyszłym roku zdaję maturę, warto by trochę się podszkolić. Ktoś z Was jeździ na takie obozy?

Gość siiiiwa
Ja byłam w zeszłym roku na Malcie z Almaturem. Ale w tym roku chcę zostać w Polsce. I pojechać na taneczny z angielskim. Więc polecam takie łączone :P

Gość Krrenys
No ale na takim tanecznym z angielskim chyba mało tego angielskiego? No i ja myślałam raczej o Londynie. Chcę pojechać tam, gdzie na ulicy mówi się po angielsku

Gość Nołszyn
Ale przecież na Malcie angielski jest językiem urzędowym, więc o co chodzi?:) Dodatkowo masz fajny wypoczynek, słońce, plaża, nie to co Londyn :P

Gość valentinegirl
Ja jadę 29.06 na Maltę z Alamaturu i szukam kogoś, kto jeszcze też jedzie. Mam nadzieję, że będzie ciekawie i też podszkolę język. Trzeba się szybko decydować, bo ja mam tylko do wyboru ten termin, na który ponadto są tylko dwa terminy.

Gość Krrenys
Przecież na Maltę masz kilka terminów nie tylko dwa?

Gość valentinegirl
ale zostały wolne ostatnie miejsca tylko na dwóch turnusach, a ja jadę właśnie na ten 29 ;) przepraszam, że źle sprecyzowałam ;D

Gość gość
Ja w tym roku lecę z biurem ATAS na Maltę, właśnie na obóz językowy - tam ang jest urzędowym, także jak w Londynie, a do tego rewelacyjna pogoda, więc wybierając między Londynem, a Maltą nawet się nie zastanawiałam. ;) W tamtym roku byłam w Londynie i było naprawdę super, wszystko fajnie zorganizowane i rewelacyjna szkoła Kings, no ale pogoda.. =(

Gość gość
ATAS znam, bo byłam z nimi 2 lata temu w Londynie. :))) Było naprawdę fajnie z tym, że wiadomo jaka w Anglii pogoda, to w tym wolałabym jakiś inny kierunek wybrać. :) Ostatnio siedzę na forach i ludzie polecają tą Maltę - może ktoś już był na tym obozie i może napisać jak było? :)) Ciekawa jestem lektorów - chyba nie Brytyjczycy?

Gość gość
A ja mam pytanie odnośnie tych obozów. One są organizowane przez ludzi z Polski i z Polski się wyjeżdza razem ? Ja bym też pojechała gdzieś na taki obóz za granicę, ale boję się sama, bo jak ktoś jedzie to pewnie z koleżanką/kolegą nie?

Gość gość
helloooołgfdg