Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatanistka hahah

Ja poznałam super faceta na portalu randkowym, dlaczego Wy nie ??

Polecane posty

Gość szatanistka hahah

Po prostu dałam kilka wyraznych normalnych fotek, napisalam fajny opis i tyle. Odrzucałam wiadomosci typu : Hej poznamy sie? Czesc chcesz sie poznac? Fajna jestes pogadamy? Durnoty typu: Taka fajna dziewczyna i samotna? Kogo szukasz? (standard ,a bylo napisane w opisie) seks oferty ignorowalam. Napisałam do faceta, ktory mi sie spodobal, nie liczylam ze odpisze bo mial b.duzo odwiedzin, dyskretnych pytan etc...a jednak...pogadalismy az pol roku na gg :D w koncu odwazylam sie spotkac, odwlekalam..balam sie rozczarowania, on jednak zaczekal na mnie. I wiecie co? w tym miesiacy miajają 3 lata od kiedy jestesmy razem :) Lacznie bylam na 35 spotkaniach z roznymi facetami, przygód mialam tyle ze ksiazke mozna o tym napisac, sporo zboków, oszustow, zonatych, ale nie poddalam sie. Musicie wiedziec czego chcecie... A jesli nie to z wami jest cos nie tak: albo z urodą albo nie macie nic ciekawego do powiedzenia no i randki sie nie udają.

Gość e090w
bo nie szukam w necie faceta,w necie to mozna pogadac z ludzmi,wyrazic swoja opinie i poczytac opinie innych ale szukac w necie faceta nie zamierzam,zreszta w realu poznalam moja milosc i jestem z nim od lat

Gość szatanistka hahah
To znaczy chodzi mi o te osoby, ktore tu ''jeczą'' ze w internecie są sami beznadziejni ludzie, ruchacze, dziwki etc

Gość to jest tak jakbym czytała
o sobie. Można poznać fajnych ludzi na portalach randkowych, ale trzeba wiedzieć gdzie szukac i jak ;)

Gość to jest tak jakbym czytała
w sumie nie tylko na portalach randkowych ;P

Gość ljlkjlj
ja tez poznalam cudownego faceta na necie. Jestesmy maleznstwem! ale tez mialam przygody...jest mnostwo swirow i dziwakow, ale warto szukac