Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaaaaa

Kto jeszcze wybrał zły kierunek studiów?

Polecane posty

Gość znudzonaaaaa

Czytam tą ekonomię i zaraz spać mi się zachciewa, po prostu tak mnie to nudzi że skupić się nie mogę. Pewnie, trzeba było pójść na coś innego, ale po tym zawsze jakaś praca jest. Do tego ciągle mam wrażenie, że uczymy się niepotrzebnych gówien. Chodze na II rok i nikt mnie nie nauczył ważnych rzeczy np. jak tworzy się pieniądz albo jak działa giełda papierów wartościowych, nic życiowego tylko same pierdoły. A to niby dobra uczelnia. HAHAHA

Gość no bo studia są chujowe
uczysz się w większości pierdół, 3 lata z życia wyjęte (ewentualnie więcej). Potem próbujesz znaleźć prace, a wszędzie szukają z doświadczeniem a jak do chuja miałam mieć doświadczenie, skoro cudem można znaleźć robotę na I i II roku? no chyba że w KFC

Gość prawik_666
ja wyjechałem na zmywak ruchać panienki i jestem happy, polecam

Gość mam to samo...
też poszłam na studia powiązane z ekonomią, a ucze sie jakichś bzdur, też niczego konkretnego, skończyłam studia i przez te wszystkie lata nigdy sie nie nauczyłam dlaczego jesteśmy w kryzysie !!! musiałam sama się dokształcać. nikt ci kurwa nie wyjaśni nic o życiu, tylko matma matma matma...

Gość PO kuśce
ja... studiowałam politologię ale zazdrośni panowie nie dopuszczają zbyt odważnych kobiet w dodatku bez pleców do niczego innego jak parzenie Herb-aty :P, :P, :P

Gość dfhhjjj iko
CHYBA NIKT NIE LUBI STUDIÓW WIĘC WRZUĆ NA LUZ

Gość panna z małej wioseczki
prawik uwierz, ze jeszcze najlepiej z nas wyjdziesz.. :P

Gość ljlkjlj
bo takie to studia w polsce sa...same gowna, teoria i zakuwanie. ja studiowalam w polsce i troche w holandii na erasmuise....pfffff prestizowa uczelnia radboud universiteit i kurde bez porownania...masa praktyki, podejscie pro student, wszysyc mili i przyjazni. na niektorych kierunkach to nawet studenci byli na ty z profesorami. I co? konczysz taka uczelnie i dyplom uznaja ci na calym siwecie a polski dyplom??? czasem trzeba walczyc by go uznano, bo zcesto skreslaja je z gory

Gość agajook
ja poszlam i zostala mi tylko obrona. najlepsze ze wiem ze nie bede w zawodzie pracowac na bank.

Gość w tym kraju opłaca się od
małego dawac dupy, podlizywac się do ważnych osoób, wiedzieć z kim pić i pnąć sie wysoko w drabinie. bez znajomości jesteś nikim. Przykład: Pan Karolak- ten pseudoaktor ani wyglądu nie ma, ani zdolności aktorskich a wszedzie go wepchną. trzeba miec plecy i możesz wtedy wszystko

Gość wielkapomylkaaa
agaa co studiowałaś? ja też źle wybrałam kierunek studiów ;)

Gość w Polsce nie ma dobrych
uczelni. To pierwsza sprawa. Zobacz na którym miejscu takie uw jest w rankingu światowym...Może i dobrze uczą matmy i informatyki, ale ekonomia, nauki humanistyczne czy nawet biotechnologia sa smiechu warte. Po biotechnologii musisz zresztą wyjeżdżać z kraju bo zwyczajnie pracy w Polsce nie ma.

Gość natalka siwiecc
ja studiowałam lizodupstwo stosowane i teraz zarabiam kupę szmalu POlaczki !!

Gość PRAWDA O ŻYCIU
musisz albo mieć znajomości albo być bardzo pracowitym i zdolnym żeby coś osiągnąć. a co do ekonomii, to te teorie są z dupy wziete. tu masz prawdę o systemie ekonomicznym: http://www.youtube.com/watch?v=BM9yCk4IB8w

Gość nie podam niku
nikt na ekonomie nie moze wytlumaczyc Ci porzadku swiata, bo program nnauczania nie bedzie zaakceptowany. poleacm "money master" na youtube. Studia nie sa po to ,ze wyksztalcic ludzi ktorzy samodzielnie beda cos tworzyc ale wyksztalcic ludzi ktorzy pojda do na niewolnicze pozycje do tych ktorzy trzyamaj wszystko w garsci. Po co masz rozumiec wszytko, skoro maga cie przez 4 lata wyprac mozg i ustosunkowac do swiata jak im sie podoba. Jesli masz rozum, ucz sie sama, odkrywaj analizuj i wyciagaj wnioski. naucz sie podstaw ktore sa w takich szkolach i lec dalej nie licz, ze jaka kolwiek uczlenia wyzsza rzygotuje cie do pracy w zawodzie.

Gość emilka2333333333
ja wybrałam prawo ,ale żałuje ,że nie poszłam na stomatologie lub medycyne...

Gość wielkapomylkaaa
ja teżź :( ale prawo to też jest prestiż!!! Pracujesz w zawodzie?

Gość szukam_wiosny.
"nikt na ekonomie nie moze wytlumaczyc Ci porzadku swiata, bo program nnauczania nie bedzie zaakceptowany. poleacm "money master" na youtube." dokładnie, nikt ci nie powie że tym światem rządzą banki z Rockefellerami, Rothschildami i innymi miliarderami na czele, którzy manipulują systemem, w którym ty musisz się zadłużać żeby przeżyć.

Gość co by tu napisac
te z wybrałam zły. Wtedy jeszcze były 5 letnie magisterskie. NA 3 roku stwierdziłam, że szkoda rzucac i zaczełam drugi kierunek. Dziś wiem, że dobrze zrobiłam. mam 2 kierunki, zawsze coś. Teraz sobie trzeci i finito. Nikt mnie nie zaciągnie już do nauki. No ale dziś jest problem...tylko jeden jest bezpłatny. Mnie to jeszcze nie objęło.

Gość Mirodow
i pewnie to co "ty uważasz za wartościowe" będzie tylko przemknięte na tych studiach Ty jesteś szkolona pod kontem ekonomisty w przedsiębiorstwie, nawet nie dyrektora ekonomicznego, jest jakiś kurs właśnie na rynki finansowe ale go trzeba zaczynać na 1 roku

Gość autorko nie martw się
większość ekonomistów nie rozumie systemu finansowego i tego jak naprawdę tworzony jest pieniądz. Wyspecjalizowali sie w jednej kwestii a reszty nie kumają. tak działają studia, zamiast poszerzać horyzonty tak naprawdę je zwężają.

Gość studia są po to aby
dziewczyny mogły pogadać jaki wykładowca jest przystojny i o nowych ciuchach, a faceci żeby powyrywac fajne dupcie, które i tak wolą starszych. myślicie że po co są studia? żeby nauczyć? hahahaha

Gość studia są po to aby
nawet faceci się stroją, teraz moda na Bieberów ze zwężanymi gaciami i pedalska grzywką. kto mieszka w wawie niech sie przejdzie krakowskim przedmieściem i popatrzy na obecnych studentów... dramat. i te pseudopedały na palikociarnie głosowały.