Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalaja

znacie coś skutecznego na pozbycie się "oponki" na brzuchu?

Polecane posty

Gość lalalalalalalaja

ja jestem szczupłą osobą ogólnie, tylko brzucha mi zawsze przybywa :( jak go doprowadzić do porządku? co jest skuteczne?

Gość Podstępny Gniewomir
daj fote, doradzimy :)

Gość lalalalalalalaja
wstydzę się :P ogólnie nie wyglądam całkiem tak jak tu, ale mniej więcej jak tu http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,107964.html?tag=poradnik pod... "Poradnik dostosowany do wieku: brzuch w formie" raz specjalnie odłożyłam słodycze na jakiś czas, ograniczyłam tłuszcz+dużo brzuszków, ale nie dało to specjalnych zauważalnych efektów

Gość lalalalalalalaja
nigdy do grubasów nie należałam, tylko ten brzuszek...i boczki po bokach, które są widoczne kiedy ubiorę biodrówki

Gość lilijowa łodzia
a cwiczysz ogolnie???:)

Gość lilijowa łodzia
wlasnie doczytalam ze RAZ..... Hihihi ogolnie jesli jest to problemowa partia ciala to niestety to nie jest tak ze chwile pocwiczyc i starczy musisz na to troszke czasu poswiecic a efekty beda, pusc na yt jakies filmiki moze mel b???moze chodakowska????

Gość nie podam niku
zeby zgubic tluszcz, potrzebny jest ruch i cwiczenie duzych parti miesni, np ud. duz emiesnie spalaj wiecej energii niz male miesnie. dlatego nie cwicz brzucha bo nic to nie da. Dobra dieta i cardio,regularnie, pamietaj ,ze mu musisz doprowadzic tetno do poziomu w ktorym organizm zaczynz zuzywac zapasy tluszczu. biegaj rano na czczo, nie jedz po 20 nic wiecej i pij mnsotwo wody. pozdro

Gość lalalalalalalaja
rano na czczo? :P ja właśnie mam w planie biegać codziennie wieczorem jak tylko się ociepli. brzuszki to lipa, same nic nie dadzą (tak zauważyłam)

Gość grrrrrrrrrryyy
wczoraj jak pytałam jak się pozbyć boczków to mi napisali żebym do rzeźni poszła to mi obetną, może tobie też to pomoże :D

aktywność fizyczna co najmniej 3x dziennie: rozgrzewka 10 minut, następnie ćwiczenia dużych partii ciała (od największych do najmniejszych)na koniec pół godziny cardio i krótki stretching + dieta. pamiętaj, że nie da się schudnąć z jednej konkretnej partii ciała. chudnie się zewsząd, więc nie ma sensu skupiać się tylko na brzuchu.

Gość nie podam niku
biegasz rano, wtedy organizm szybciej zacznie zuzywac zapasy z brzucha. pamietaj, ze to ost miesce z ktorego bedzie pobieral , pozatym tluszcz jest marna energie wiec orgaznizm szybciej zacznie spaalc miesnie niz tluszcza, wiec potrzebana jest dieta. cardio tylko i wylacznie w tempie w ktorym organizm sie przestawia na spalania tluszczu. wykonywanie brzuszkow dopiero po 7 minutahc cwiczen zaczynasz spalac tluszczyk z tych rejonow. Mozsz zrobic 4 miliony bruszkow ale i tak tluszczu nie spalisz tka jak przy cardio.