Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokazyrafa23

czy jestem za wysoka?

Polecane posty

Gość wysokazyrafa23

Otóż mam 170 czuje się wielka poporstu wysoka jak diabli mam straszne kompleksy na tym punkcie :(( dziewczyny a wy ile macie wzrostu chlopcy co sądzicie o takim wzroście ?

Gość fe fuj ble
ty jesteś zdrowa? chyba nie, no i wysoka tez nie

Gość wysokazyrafa23
ale własnie czuje się strasznie strasznie wysoka mam bardzo niskie koleżanki czuje sie pryz nich jak wieklolud ;(

Gość ja mam 169 cm
i niestety czuje się jak ty

Gość agajook
ja mam 178 i co ty na to? Żyje sobie spokojnie i jest mi dobrze a i nawet mój chłopak jest troszkę ode mnie niższy. mu i mi to nie wadzi. 170 to nie dużo to idealnie.

Gość wysokazyrafa23
agajook podziwiam Cię :D Chłopak niższy ? mi to akurat nie przeszkadza bo to sie nie liczy :) a ile jest niższy od Ciebie jak można wiedzieć ?

Gość czuje sie za niska
mam 180cm wzrostu i wygladam jak wielka Helga. I jest OK

Gość Totora170
Ja mam tak czasami jak ty właśnie stojąc obok koleżanek 153 - 155 cm :) Ale za to przy swoim facecie 186 cm czuję się mała :) Ogólnie to na pewno nie jesteś za wysoka Gdybyś Ty była za wysoka, to dziewczyny o wzroście 160 cm byłyby w takim razie wysokie, a są średnie.

Gość 175cm OK :)) i jeszcze
szpilki wkladam :))

Gość tusghi8yuk
hahahahaa. Nie, jeśli już przestałaś rosnąć, to z tym wzrostem jesteś zupełnie przeciętna.

Gość agajook
ja 178 on 172-173

smieszne jest to co piszesz. chyba przebywasz w towarzystwie karłów. ja mam 173 i absolutnie nie czuje sie 'wielkoludem' , normalny wzrost doroslej osoby.

Gość fe fuj ble
ja też mam 170 cm dletego uwazam, ze twój problem jest wymaginowany

Gość Totora170
Ale to jest krępujące, jak koleżanki podkreślają na każdym kroku, że ja to wysoka jestem, albo jak mam szpilki "ale wysoka jesteś" albo mówią, że kupują "malutkie buciki" tak to podkreślają, gdzie nie uważam , że 36-37, a 38-39 to jakaś straszna różnica, poza tym małe to są dla mnie buciki dziecięce, a nie dla dorosłych.

Gość agajook
najlepsze że nigdy nie miałam idealu faceta ale jedno bylo pewne MA BYĆ WYZSZY ot i jest. .. miłość jest slepa

Gość cool story, bro
Przecież to nie ejst wysoki wzrost tylko przeciętny, nie rozsmieszaj mnie dziewczyno :D

Gość Totora170
I niskie koleżanki często mówią "ja to taka malutka jestem" "ja to maleństwo jestem" "hihi te obcasy i tak mi nic nie pomogą" (wskazując na 10 cm obcasy) gdzie niby uważają swój wzrost za kompleks a tak bez przerwy o nim gadają to chyba coś dziwnego, ja o swoich defektach nie rozprawiam wszem i wobec :)

Gość wysokazyrafa23
to nie duża różnica miedzy wami :D fajnie że jestescie szczęśliwi to najważniejsze Ciesze się z waszego szczęścia :) A co do moejgo wzrostu tak mam samych karłów za znajomcyh xD chłopacy rowni ze mmna dziewyny siegają mi do ramion tragedia xD

Gość Totora170
A co mam mówić, jak mówią "ale wysoooooka jesteś" albo jak mówię, że nie było mojego rozmiaru butów, to mówią "ojoj, tylko malutkie zostały"

Gość grrrrrrrrrryyy
a ja mam 176 i czuję się bardzo dobrze z tym wzrostem :) chociaż też miałam kiedyś kompleksy ale to było w gimnazjum

Gość Aparat007
ja lubie wysokie kobiety. Pozatym 170 to zaden wielkolud, tylko zacznij sie zadawac z mezczyznami a nie z konusami :D:D:D:D

Gość Mirodow
jestem facetem, mam 176 dziewczyna która mi się na prawdę podobała miała 172 i uwielbiała wysokie obcasy, mi to generalnie nie przeszkadzało, jej ...