Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferteianka z czarnym nickiem

GDZIE SĄ DZIEWCZYNY Z CZARNYMI NICKAMI?

Polecane posty

Gość kaferteianka z czarnym nickiem

tylko z nimi można normlanie popisać, też mam znany czarny nick, ujawnię się jak dziewczyny będą, bo z pomarańczowymi nie ma o czym gadac:(sa niekulturalne, nieinteligentne, jednym słowem dno ToksycznaKobita justek76 messol allium, mireczkowataaa Arszenika woman in black teneryffa Barambolina mam ochotę gdzie jesteście laski?????????

Gość nie uzywam zadnego badziewia
czarne już tu nie piszą, bo nie ma z kim, z tymi debilkami pomarańczowymi ps. ja tez na pomarańczowo, ale sporadycznie tu wchodzę, bo ten dzial to porażka:P na innych pisze pod czarnym:P

Gość twoim zdaniem czarny nick
nie jest anonimowy???

Gość Toksyczna i justek
piszą dość często. Widziałam je jeszcze dzisiaj. Bądź wczoraj.

Gość kafererianka z czarnym nickiem
chodzi oto,ze wiem z kim z piszę ,poza tym czytałam dużo ich wpisow i uważam,ze to fajne i normalne dziewczyny/kobiety, których tu jest jak na lekarstwo

Gość tu lepiej pisac pod pomarancz
owym, bo jest taki cynizm i obłuda, mam czarny nik, w jednym teamcie się wypowiedzilam,i mnie jedna zjechala:D potem zmieniolam na pomarańczowy i ta sama panna wpadla ze mna w kulturalna polemikę, tu sa niezłe jaja, kto traktuje to poważnie? raz jestem biedna raz bogata, raz bedzietna innym razem mama 2 maluchow:D a jaka jest prawda tylko ja wiem:D nie bierz sobie na poważne tego co tu piszą

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a po co czarny nick na forum publicznym ? po co ?

hehe, ale się uśmiałam, dawno mnie tu nie było:) a tu wchodzę i jestem lekka na wspomnienie:) wiec melduje się:) właśnie ktoś dobrze wcześniej napisał, tu nie ma zbytnio z kim "pogadać" na luźne tematy, nie jestem staraczka, nie mam małego dziecka:) wiec co tu po mnie? czasem z ciekawości wstąpię i spadam, bo nic ciekawego nie ma, za to na erotyku się dzieje:D

Gość aha123456
a moze ktos poprostu nie ma czarnego nicka? nie kazdy mu si się tu logować, ja wc hodze sporadycznie i tylko pod pomaranczowym nickiem jak wyzej

Gość Gdańsk36
I ty naprawdę wierzysz że "czarne nicki" i "pomarańcze" to różne osoby? Jedna osoba może mieć po kilka pseudonimów. Przykładowo ja piszę na czarno w jednym temacie a gdy chcę coś palnąć czy w szczególności komuś dopierdolić, to piszę pod pomarańczowym. Doprawdy nie wiem po co przywiązywać się do pseudonimu a już tym bardziej wyobrażać sobie rozmówcę na podstawie wypowiedzi pod zaczernionym pseudonimem.

Gość zxzx
Tak bo czarny nick zobowiązuje. :O Była kiedyś afera z wielce zżytą ekipą której pomarańcze rozwalały topik. W końcu wyszło szydło z worka jak modka zbanowała jedną ze stałych bywalczyń która potem się przyznała do mieszania na pomarańczowo.

Gdańsk, to zależy, ja mam tylko czarny nick, jak jestem na kafe to pisze pod czarnym, nie obrażam ludzi jako pomarańcza, bo to nie w mojej naturze:D ale może za stara już jestem na takie jazdy:P

Ja raczej nie wchodze na kafe zeby pierd... Od rzeczy ani ludziom ublizac. Pewnie dlatego zawsze na czarno jestem :)