Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka...,

Co robic?? Moj maz bez pracy.

Polecane posty

Gość kafeterianka...,

ech....zycie mnie zaczyna dobijac.Zarabiam najnizsza krajowa ale tkwie tam bo umowa,bo stala pewna praca.A maz??! Plakac mi sie chce bo kiedys mial tez b.pewna prace,dobrze platna i potrafilismy wyzyc tylko z jego kasy i jeszcze na wakacje jezdzic kiedy ja nie pracowalam i zajmowalam sie dziecmi.Ale sam z niej zrezygnowal tlumaczac sie ze wykancza go ona psychicznie.Moglam to zrozumiec,taka byla to robota.Ale obiecywal ze znajdzie nowa.Przez te prawie poltora roku pracowal troche na zlecenie,kilka mies na umowe a od stycznia na czarno.Gdzie raz praca jest a raz niema.Staram sie byc pelna zrozumienia ale wykancza mnie juz to.Jestesmy zapozyczeni,kasy brak,rachunki nieoplacone,czynsz tez az wezwanie przyszlo.Powtarza mi ze musi znalesc cos normalnego ale....na tym sie konczy.Niby cos tam szuka,ale bez rewelacji.Kocham go,chce byc z nim,duzo razem przeszlismy ale wysiadam juz.Dwojka dzieci,w tym roku komunia corki a jestesmy mega do tylu.Obecnie jestesmy bez kasy calkowicie. Co byscie zrobily na moim miejscu? Kobitki poradzcie.

Gość norroo
stań przy drodze

a co Ty możesz zrobić? chcesz coś zrobić z mężem, czy może ze sobą? bo może Ty po prostu poszukaj lepiej płatnej pracy, albo pomóż mężowi w znalezieniu - bo jak na razie chyba tylko od niego wymagasz i biadolisz. może się mylę, ale takie właśnie odniosłam wrażenie.

Gość wredniucha101
"Ale sam z niej zrezygnowal tlumaczac sie ze wykancza go ona psychicznie.Moglam to zrozumiec,taka byla to robota." a cóż to była za robota wykańczająca psychicznie?

Gość vdffdh
duze miasto?

Gość kafeterianka...,
tak....od razu mowie ze za glupiw komentarze dziekuje

Gość wredniucha101
-

Gość wredniucha101
sam rzuca dobrą robotę? w dzisiejszych czasach? mając rodzinę na utrzymaniu???

Gość obejmij flet wargami
Zagłosuj w kolejnych wyboracj na PO

Gość kafeterianka...,
no wlasnie nie do konca tak jest... pomagalam mu szukac,w wolnym czasie siedzialam na necie czytajac ogloszenia,podsuwalam mu ciekawe oferty...i to ja mu znalazlam obecna prace.Mial umowe ale firma podupada i teraz robi tam na czarno co jakis czas.Ale on nie lubi jak mu pomagam szukac,mowi ze woli sam to robic i denerwuje go jak widzi ze przegladam ogloszenia.

Gość malgosia z olechowa
Myslalas o prostytucji???

Gość kafeterianka...,
tak...zrezygnowal z dobrze platnej i pewnej pracy.Niewiem,moze myslal ze latwo znalesc inna prace ale sie przeliczyl.Ja szukalam kilka razy zmienialam robote i dobrze wiedzialam jak to wyglada...no ale coz. Miasto jedne z wiekszych.

Gość malgosia z olechowa
Moim zdaniem jedyna szansa dla ciebie to ulica. Moja siostra cioteczna tak robi i całkiem dobrze zarabia a przy tym może wyrobić sobie znajomości. Wielu ludzi z innych krajów spotyka i uczy się też języka.

Gość cackasz sie z wielmożnym panem
mezem, a prawda jest taka że to kawał huja! każdy wykańcza sie psychicznie w pracy!!! co to w ogóle za przyczyna??? jeśli sie wie, ze ma się dzieci na utrzymaniu :-O kawał gnoja a Ty jeszcze się z nim cackasz! Zrób awanturę i powiedz że ma przynieść kase dod omu, albo skomlać o powrót do tamtej pracy!

Gość kafeterianka...,
chmm...powiwm tak.Pracowalam w roznych miejscach i najwiecej zarabialam niewiele wiecej niz teraz.Mam srednie wyksztalcenie.Lepiej platnej pracy nie umiem znalesc. Ale chyba zle ktos zeozumial.Chodzilo mi o to ze nie zalezy mi zeby maz zarabial te 3000zl czy nie wiadomo ile.Ale zeby mial stala pracw,umowe nawet za najnizsza.Ale zeby mial ta stala prace.A nie jak teraz..raz pracuje,raz nie.Zarobi tyle ile bedzie w pracy,a jak zachoruje czy niema roboty to kasa mu przepada i zyjemy niepewnoscia co potem,czy jutro zarobi cos czy tez nic.

Gość karlabruniananana
beznadziejny czas jest w gospodarce ale niech szuka isie nie poddaje, znajdzie w koncu, wiem jakie to sraszne, trzeba jednak przeczekac chwile sie pomeczyc ale bedzie dobrze, sama ostatnio tak mialam i wiem i zycze szczescia w szukaniu

Gość kafeterianka...,
ech. .dziekuje.Po prostu zaczyna mnie to przerastac...

Gość masz do czynienia
ze słabym psychicznie facetem, ale takich jest teraz wielu i to nie powód żeby go od razu ukrzyżować. Trzeba rozmawiać.

Gość mycha pychaaaaa
moj facet tez jest taki sam. Raz ma prace raz niema. W tym miesiacu znow bez kasy z jego strony. ja dostane 1100zł. to same oplaty a gdzie zycie.