Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_polozna

Ankieta dotycząca bólu porodowego

Polecane posty

Gość mloda_polozna

Moje drogie Panie. Jestem położną. Właśnie kończę studia, w związku z czym przeprowadzam ankietę dotyczącą łagodzenia bólu porodowego. Tu zwracam się do Was z ogromną prośbą o uzupełnienie jej. Ja naprawdę robię to wszytko dla Was, aby w przyszłości po skończeniu studiów Wam służyć swą osobą. Ankieta ta skierowana jest do wszystkich kobiet po porodach siłami natury. Będę wdzięczna jeśli pomożecie mi ją rozesłać innym kobietom. Ankieta może wygląda na długą, ale składa się z 20 pytań i jest naprawdę szybka i łatwa w wypełnieniu. Zajmie to pięć minut i ogromnie przyczyni się do mojego wykształcenia. Każdy wypełniony kwestionariusz jest dla mnie niezwykle cenny. Oto ona, w pełni anonimowa: https://docs.google.com/forms/d/1NyoPT3VkIZPf yoTM5vncnNOcLH1BdHX3WlTKjN-KAYU/viewform Dziękuję!

Gość kslslkdslksl
nie otwiera się

Gość mloda_polozna
Moje drogie Panie. Jestem położną. Własnie kończę studia, w związku z czym przeprowadzam ankietę dotyczącą łagodzenia bólu porodowego. Tu zwracam się do Was z ogromną prośbą o uzupełnienie jej. Ja naprawdę robię to wszytko dla Was, aby w przyszłości po skończeniu studiów Wam służyć swą osobą. Wklejam więc jeszcze raz. Dziękuję za wiadomość. Ankieta ta skierowana jest do wszystkich kobiet po porodach siłami natury. Będę wdzięczna jeśli pomożecie mi ją rozesłać innym kobietom. Ankieta może wygląda na długą, ale składa się z 20 pytań i jest naprawdę szybka i łatwa w wypełnieniu. Zajmie to pięć minut i ogromnie przyczyni się do mojego wykształcenia. Każdy wypełniony kwestionariusz jest dla mnie niezwykle cenny. Oto ona, w pełni anonimowa: https://docs.google.com/forms/d/1NyoPT3VkIZPfyoTM5vncnNOcLH1BdHX3WlTKjN-KAYU/viewform Dziękuje.