Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka Lenka

Kupowałyście bieliznę w Kontri.pl ?

Polecane posty

Gość Milenka Lenka

Trafiłam ostatnio na sklep internetowy z bielizną www.Kontri.pl Kusi mnie aby sobie tam coś zamówić, bo mają na stronce ogromny wybór staników polskich firm, które cięzko znależć normalnie w sklepach (w zalewie sieciówek itp triumphów), i równiez nietypowe rozmiary. Mam duży biust i znalazlam tam naprawdę sliczne sexy biustonosze na siebie, a ogólnie mam problem aby znaleźć coś ładnego dla siebie w sklepie. Do tego wyhaczyłam wyprzedaże i nawet biustonosz dla siebie za 12 zł... więc przypuszczam ze warto zaryzykowac.... Mimo to pytam Was - znacie ten sklep? Czy bielizna jest tak ładna jak na fotkach? Jak z obsługą?

Gość eeeeeeee????????
A co ma sklep do tego, czy bielizna jest taka jak na fotkach? To zależy od producenta i o to powinnaś pytać (a właściwie poszukać info, bo np. na forum Lobby Biuściastych czy Balkonetce jest cała masa recenzji).

Gość kl*
Chyba nie warto nawet debatować nad tym... skoro Ci sie podoba i kosztuje zł to warto zaryzykowac!

Gość juujujj
też się zastanawiam. ceny nawet ok

Gość Milenka Lenka
Lobby Biuściastych? :D A gdzie można je znaleźć? To jakieś forum?

Gość XYZ...xyz
Lobby Biusciastych to forum na Gazecie.pl A sam sklep Kontri fajny jest. Wybór bielizny ogromny! Nie ma się czego obawiac, sama zobacz ile nagród dostali jako uczciwa firma. Jasne ze sa lepsze i gorsze towary, lepsze i gorsze marki. Ale ogólnie nie maja tam chłamu, a raczej sprawdzone firmy. Sama tam kupowałam i bylam zadowolona. A jak cos jest w duzej promocji to tym bardziej warto "zaryzykowac". Pewnie że fajnie by było móc zmierzyc przed zakupem ale zawsze masz prawo do zwrotu jakby co. Osobiscie polecam przestudiowanie tabel rozmiarów kazdego z producentów. Ja tak robiłam. Te tabele tez znajdziesz na stronach Kontri. Rozmiarówki róznych producentów moga sie roznic od siebie....

Gość Avionetkaaa
Ja owszem tam kupowałam kilka razy i bardzo lubię ten sklep właśnie za duży wybór, oczywiście jak zauważyła przedmówczyni jakosc zależy od danej marki, ja akurat byłam zadowolona z wszystkiego co tam zamawiałam (poza jednym biustonoszem który nie do końca pasował ale odeslałam bez problemu), kupowałam bieliznę Gaia, Ava, Obsessive i Alles z tego, co pamietam. A obsluga sklepu jest bardzo miła, dlatego też lubię tam wracać. Nie kupuję tam, gdzie nie dbają o klienta.

Gość Milenka Lenka
Zdecydowałam się, zamowienie poszło :) Wybrałam biustonosze Kostara po 19.99. Fajnie, bo jestem szczupła a biust spoory więc znalazłam odpowiednie rozmiary w wyprzedazy. Zamówiłam 3 modele. http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/10096/45/miekki/Kostar_101_Giuliana http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/10090/45/miekki/Kostar_098_Claudia http://www.kontri.pl/pl-PL/produkt/10076/45/miekki/Kostar_088_Maristella Mam nadzieję, ze będą dobrze leżały :) Pozdrawiam!

Gość Valerya
Ja nie raz kupowałam w Kontri, bo w przeciwienstwie do bielizny polecanej przez moja przedmówczynię, w Kontri ceny są na każda kieszeń. Jesli mam do wyboru zakup w internecie stanika DOBREJ FIRMY w wyprzedaży za 15 zł, a stanika za 140 zł, to oczywiscie, że biorę ten za 15 zeta. Bo nawet gdyby nie pasował, a mi nie chcialo by się biec na pocztę i odsyłać, to nie poniosę wielkiej straty, najwyżej komuś sprezentuję i już. Rzecz jasna jak ktoś lubi, to w Kontri są także bardziej eksluzywne i drozsze rzeczy. Ja akurat nie mam potrzeby przeplacania, skoro moge trafic w promocji na dobry towar w okazyjnej cenie.

Gość Sklep żadan rewelacja-marna
rozmiarówka, mało znane firmy i bez jaj- za 12-15 zł nie kupi się dobrej jakości stanika, kóry nie będzie tracił fasonu i porządnie podtrzyma biust:O

Gość felicyty
Kostara to akurat szczerze i gorąco odradzam. Też się kiedyś pokusiłam na te ich tanie staniki, i niestety kolejny raz się okazało, że tanie mięso psy jedzą: rozciągliwe obwody (normalnie noszę 70, tutaj 65 były za luźne), skopane szycie miseczek (model półusztywniany robił paskudne dzioby, model miękki brzydko biust spłaszczał a powinien zaokrąglać)... Plusy jedynie za miłe w dotyku materiały. Jak ktoś chce polskie marki kupować to zdecydowanie lepiej dołozyć i wybrać Dalię, Comexim, Avę czy Ewę Michalak.

Gość A mi się podoba
Ja Kostara nie miałam nigdy, ale też lubię bieliznę Ava i ją też można kupić w Kontri w promocji. Z tego co zauwazylam, w tych niskich cenach sa tam wyprzedawane staniki w mniej chodliwych rozmiarach, nawet niektóre modele Ava sa po 19 zł. Fajne są też rzeczy firmy Gaia, mam 2 staniki i bardzo dobrze trzymają mi biust. Tak więc nie zgadzam sie że w tym sklepie jest bielizna mało znanych firm, to wlasnie sa dobrzy sprawdzeni producenci bielizny.

Gość jestem jaja jestem
ja kupuje tutaj: http://www.planetap.pl/bielizna-damska-c-1_138.html bo: maja bieliznę znanych firm ceny dobre szybka i sprawna obsługa zamówień no a teraz widziałam kupon do wykorzystania czyli jeszcze taniej! Ja polecam - sklep jak wiele innych, ale ten sprawdziłam na własnej skórze:-)

Gość renius85
Ja kupowałam na Kontri kilkanaście razy, rzeczywiście mają fajną bieliznę i ciekawe promocje. Jeśli chcesz jeszcze większego asortymentu to znajdziesz go na intymna.pl, ale na kontri są większe promocje.

Gość spaaaaammmm
Jesteście ŻAŁOSNE z tym spamem :/

Gość gość
Polecam zajrzeć do sklepu internetowego z bielizną : http://www.nevershy.pl/ :) Najlepsza bielizna we wszystkich rozmiarach. Na pewno każda Pani znajdzie coś dla siebie :)