Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Jaki target dla 30-latka?

Polecane posty

Gość versace1
ja mam nieco ponizej 30 lat i powiem ci ze 30 latek jest jak najbardziej ok. natomiast miala bym spore opory ze zwiazaniem sie z kims ponizej 25lat- to sa jeszcze dzieci zarowno z wygladu jak i zachowania (niestety wielu takich mlodziakow sie do mnie "przyczepia")

Staraj się mnie wziąć pod lupę dogłębniej, wtedy będziesz wiedział jak ze mną postąpić.

A miałaś już jakiś poważniejszy związek z młodziakiem? Co w nich jest takiego niedojrzałego?

Ale Ty jesteś dla mnie zbyt skomplikowana;) Kompletnie nie potrafię Cię rozgryźć

Pora mi iść. Brahmin, znajdziemy się wkrótce. Śpij spokojnie. :)

PS Dlatego mam pecha i nikt mnie nie lubi Brahmin. Cześć. Czmoczki.

Ja jeszcze delikatnie przed 30 - choć podobno wyglądam na mniej, a myślę tak, jakbym miał grubo po trzydziestce:) A dlaczego lubisz akurat tych po 30?

Gość versace1
do mnie to pytanie czy spotykalam sie z mlodszym? tak spotykalam sie-z 3 lata mlodszym. niby ok ale wole starszych. jak dla mnie najlepsza granica to do 2 lat mlodszy natomiast starszy tak do okolo 6-7lat.

Gość versace1
sa bardziej mescy z zachowania i wygladu (wole gdy twarz faceta wyglada jak meska a nie dziecieca- np ronaldo tzw cr7 wyglada masakrycznie). ale tez jest jakas granica co do wieku. ja wygladam mlodo czesto daja mi te 3lata mniej (ostatnio nawet 10 ale to chyba juz przesada) i raczej nie spotykala bym sie z kims kto wygladal by jak moj ojciec dlatego np 40latek odpada. albo np chlopak kilka lat mlodszy ma jeszcze glupio w glowie- wole pogadac o czyms innym niz najnowszy model smartfona;).

Dla mnie kwintesencją męskości jest odpowiedzialność i zaradność. Zawsze mi się wydawało, że ja jestem przeciętny pod tym względem, ale jak poznałem ludzi w moim wieku na studiach, to moje ego mocno się podniosło... Ale chyba wolisz też rozmawiać o czymś innym niż najnowsze trendy modowe?;)

Gość versace1
no oczywiscie ze tak:) o modzie to raczej z kolezanka. chodzi mi po prostu o to ze dziewczyna przed 30 tak jak ja chetnie pogada o kosztach budowy domu, o slabych warunkach placowych w pl o samochodzie za np 20 tys. ale i o glupotach. a taki malolat ciagle by gadal o smartfonach, jezdzil 15 letnim golfem z bebniaca muzyka disco itp. mnie to juz nie kreci;) mimo ze od imprez az tak bardzo nie stronie i ten raz lub dwa razy w miesiacu chodze do klubu czy knajpy

Gość Doświadczony przez życie
Mój wzór teoretyczny optymalnego wieku partnerki (k) dla różnego wieku mężczyzn (m) k=9+1/2m Ze wzoru wynika, że 12-latek leci na 15-latkę, 18-latek ogląda się za "18", 30-latek podrywa 24-latkę, 42-latek chciałby zaliczyć 30-latkę, 64-latek marzy o 40-latce, a 82-latek chciałby, by opiekowała się nim 50-latka. U mnie jak na razie się zgadza, ale jestem dopiero w połowie tabeli. Oczywiście, partnerka z czasem coraz barziej odstaje od ideału, ale zawsze ta sama.

Doświadczony, jak Ty czasami zasadzisz, to aż zaboli... Brahmin, nie czarujmy się, chłopie, masz rację z zaradnością i odpowiedzialnością...Jeśli chodzi o granicę wieku - myślę, że młodszego nie chciałabym, ale jeśli chodzi o starszego, górna granica wynosi 40. Potem - i niestety wiem to z doświadczenia, czym bliżej są 50, tym bardziej zaczynają pouczać a nawet dawać do zrozumienia, że jesteś jeszcze młoda siksa i niewiele o życiu wiesz.Takie wymądrzanie się pod tytułem: W Twoim wieku jeszcze tak myślałem... Tobie polecam jednak chociaż ciut młodszą albo starszą z dobrymi genami, żeby długo nie przyszedł taki czas, że zaczniesz zauważać w niej to, co Ci będzie przeszkadzać.