Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Jaki target dla 30-latka?

Polecane posty

Jaki jest dolna i górna granica wieku kobiety, która byłaby potencjalnie zainteresowana 30-latkiem?

Rozdzielili nas, a przecież miałeś chody.

Chcę uczynić moje poszukiwania bardziej efektywnymi. Bo załóżmy, że kobiety w wieku 35 lat nie są zainteresowane (prawie)30-latkiem, to zaoszczędzę mnóstwo czasu nie szukając wśród nich;) Bó, nie tylko nas rozdzielili, ale też nie mogłem nowego tematu założyć. Moje chody się chyba rozeszły, Myślałem też, że to Ty chcesz uciec w ten sposób od dawania zdjęcia;)

Brahmin, już ładowałam zdjecie do voila. Widzisz? Tak się stało, ostrzeżenie bym tego nie robiła. I chwała! Brahmin ależ masz refleksje z tymi kobietami. :) Przecież nie wiesz sam co ci los da. Mnie raz dał 5 lat młodszego, raz 10 lat starszego. A będąc młodym dziewczęciem myśli nie dopuszczałam, że taki młody czy taki stary. A los mi zesłam właśnie jak napisałam. Tak więc nie ma co tutaj się roztrząsać. Nie fisiuj, bierz mnie.

No ja cały czas chcę Ciebie brać, a Ty się opierasz;) a ile masz lat?;)

Ważne gdy ja ma 15 a facet 7. Wtedy wiek owszem ma znaczenie. Czy ja 20 a facet 60. A różnice o których ja mówię, w tym już naszym dojrzałym życiu? Myślę, że szanse są bardzo rozsądne. ;]

Daj maila, to Ci wyślę... Jasne, że okryję, ale oczekuję rewanżu w tym względzie

Boję się tego zobowiązania Brahmin. Weź nie chcij. :)

Gość Myślę, że target
to 20-40

Boję się tego, że siki mi nie wystarczą. Że będę chciała byś mnie torturował i do krwi gryzł. I traktował jak zwierz zwierza.

Oj będziesz ich potrzebować dużo, bo chcę się kąpać w Twoich sikach. I krew na plecach też chcę;)

Tak, po wytrysku daj siki. Możemy się tak zmówić. Czy to nie jest karykaturalne? Jak sądzisz?

Czy taka rzecz jest w twoim typie, Brahmin?

Nikt w sumie nie pwoiedział, że nowoczesność to tylko wibratory, korki czy kulki. Prawda Brahmin? Każdy ma jakiegoś 'mola'. :)

Pieprzyć nowoczesność, chcę Cię w pełni zadowolić moim naturalnym sprzętem