Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weselny Styl

Atrakcje Weselne czyli wszystko w jednym miejscu

Polecane posty

Gość Weselny Styl

Witam wszystkie przyszłe Panie Młode, od dłuższego czasu obserwuję różne fora o tematyce weselnej i zdążyłam zauważyć , że wiele z Was (tak jak i ja rok temu) szuka ciekawych atrakcji na przyjęcie weselne. Oczywiście atrakcji takich nie brakuje ale brakuje firm, które mają kompleksową ofertę i posiadają wszystkie te atrakcje w swojej propozycji. Idąc więc tym tropem postanowiliśmy wraz z mężem stworzyć firmę, która będzie miała w swojej ofercie różnorodne atrakcje, po korzystnych cenach. Dzięki temu, że przebrnęłam już przez przygotowania do swojego ślubu rok temu (gdzie oczywiście jak u każdej z was wszystko musiało być perfect) doskonale znam potrzeby przyszłych Par Młodych. Jesteśmy nową firmą ale jak na nową firmę to dysponujemy już dość bogatą ofertą, którą chciałabym Wam zaprezentować, a znajdziecie w niej: - bańki mydlane, - wytwornice dymu (tzw. taniec w chmurach), - fontanny czekoladowe wraz z palmami owocowymi, - fontanny koktajlowe, - Candy Bar (nowość na naszym rynku), - animatorów dla dzieci, - pokaz barmański, - pokaz fireshow, - pokaz fajerwerków, - pokaz tańca towarzyskiego, - pokazy rycerskie, - fotobudkę, - oprawę muzyczną ślubu (wokalistka oraz skrzypaczka), - namioty weselne (na wesele, bądź poprawiny), - limuzyny do ślubu (Audi Q7, BMW Seria 5, Jaguar S-Type, Volvo XC90) Oprócz wymienionych powyżej atrakcji oferujemy dekorację kościoła na ceremonie zaślubin, różne komplety dekoracji samochodu do ślubu (w tym także dekoracje imienne). Wykonujemy ręcznie robione zaproszenia ślubne, podziękowania dla gości, winietki na stół, zawieszki na alkohol itp. Ponad to współpracujemy z fotografami, kamerzystami, zespołami muzycznymi, wodzirejami, salami bankietowymi, cukierniami oraz innymi instytucjami związanymi z organizacją ślubu i przyjęcia weselnego. Nasza oferta to 28 kolorowych, przejrzystych i bardzo czytelnych stron zapełnionych informacjami i zdjęciami przedstawiającymi dostępne u nas atrakcje weselne. Strona internetowa jest w trakcje budowy. Gdyby były Panie zainteresowane zapoznaniem się z naszą ofertą atrakcji, prosimy o podanie maila, bądź kontakt na nasz mail: weselnystyl@wp.pl lub tel. 604 461 512, 504 199 092 Ponad to ukończyliśmy kursy na konsultantów ślubnych dzięki czemu posiadamy niezbędną wiedzę w zakresie kompleksowej organizacji przyjęć weselnych. Chętnie pomożemy w organizacji ślubu i wesela, służymy naszym doświadczeniem i pomysłami. Działamy na terenie województwa świętokrzyskiego, małopolskiego i podkarpackiego, ale na życzenie klienta dojeżdżamy poza ten obręb. Możliwy jest odbiór osobisty. Wysyłamy także kurierem. Pozdrawiam wszystkie przyszłe Pary Młode i życzę dużo szczęścia i miłości w tej nowej drodze życia ;)

Gość pppychaczka
podajcie swoją stronkę z cennikiem ,i skąd jesteście

Gość Weselny Styl
Stronka jest w trakcje realizacji ale myślę że w ciągu 2 tygodni będzie już dostępna ;) www.weselnystyl.pl Jesteśmy z woj. świętokrzyskiego ale działamy także na terenie małopolski i podkarpacia. Jeżeli chodzi o ceny to mogę póki co przesłać pełną ofertę na maila wszystkich atrakcji wraz z cenami (potem będzie wszystko to dostępne na stronie). Proszę tylko o kontakt. Nasz mail: weselnystyl@wp.pl