Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaaaaaaaaa

ulga za internet ? dla kogo ? pomocy !!!

Polecane posty

Gość niewiadomaaaaaaaaa

witam na czym to dokladnie polega ta ulga za internet ?? kto moze z niej skozystac?? wlasnie rozliczam sobie pit i niewiem czy takową moge tez tam wpisac, dodam ze w roku 2012 pracowalam do maja tylko

Gość niewiadomaaaaaaaaa
i jesli ktos wie to tez jak to jest z ta ulga na dziecko ?

Gość z tej ulgi mogą skorzystać
osoby które w poprzednich latach z niej nigdy nie korzystały, czyli po prostu w poprzednich pitach nie wpisywałaś ulgi

Gość niewiadomaaaaaaaaa
bardzo prosze o pomoc

Gość niewiadomaaaaaaaaa
tak , nigdy nie wpisywałam takiej ulgi ten rok bylby pierwszym , ale pytanie czy moge ? skoro pracowalam tylko 5 miesiecy w roku

Gość niewiadomaaaaaaaaa
czy moglby mi ktos pomoc

co za pier...lenie ja sie rozliczam od jakichs 6 lat i juz nie pamietam od jakiego czasu ale co roku przynajmniej od 3 lat odliczam internet porpsotu wpisujesz w rubryce na ulgę internetowa kwotę jaką poniosłas płacąc za internet cały rok sumujesz oby nie przekroczyło 760 zł. a za dziecko też możesz sobie odpisać 1112,04 w tym roku. tylko że to ile ci zwrócą to zależy od tego ile odprowadziłas w tamtym roku składek. mam nadzieje ze pomogłam

Gość denmertka
czy ty kompletnie zgłupiałaś? chcesz naliczać ulgi wg tego, co ktoś ci tu napisze nie wiedząc jak jest faktycznie? mając internet nie potrafisz znaleźć odnośnych przepisów przecież to żenada jakaś

Gość niewiadomaaaaaaaaa
no widocznie nie potrafie !! jak nie masz nic do powiedzienie to lepiej siedz cicho !! Moje dziecko w pazdzierniku skonczy 5 lat

skoro córka ma juz pieć lat smiało odliczasz całość 1112,04 . do denmertka- nie dziwię ci sie tego że myslisz e to nie powazne słuchać rad kogos kogo nie znasz i ufać mu.ale nie wszyscy jesteśmy źli,niektórzy lubią pomóc bezinteresownie.

Gość internet możesz sobie odliczyć
jeśli umowa imiennie jest podpisana na ciebie i masz za to faktury. Chociaż podobno za 2012 faktury już niepotrzebne tylko umowa imienna. Z dziećmi nie wiem jak jest, bo nie posiadam

Gość niewiadomaaaaaaaaa
zawsze myslalam ze jest to uzasadnione tym ze np przepracowalam caly rok myslalam ze to ma najwieksze znaczenie , ale jesli nie to smialo koge odliczac :) bardzo bardzo dziekuje Ci za pomoc

Gość z tond
ale cie tu ładują :D